Más is fél a Karácsonytól? Hogyan győzzem le a félelmem?
Figyelt kérdés
Nem szeretném "bevonzani" a rosszat!!!!
Akinek volt pár rossz Karácsonya,az tudja mi az,amikor már a gondolatától is görcsbe rándul a gyomra.
Egyszerűen szeretnék pozitívan hozzáállni és nem az eddigi év tapasztalataira hagyatkozva már előre félni.
A tanácsokat köszönöm!
2012. dec. 20. 21:10
11/12 anonim válasza:
Hát, én el tudom képzelni, hogy valaki más egyedül van Karácsonykor, és azt is, hogy valaki más csalódott Karácsonykor. Ez az első lépés. A 4. lépcső már pozitív. Egyébként szívesen.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem is az első két lépcső amit nem tudok végrehajtani,azok mennek is,sőt ilyen módon már a 3. 4.-et is megcsináltam,csak a Karácsony,nem olyan mint egy lift,hogy akár naponta lehet szemlélni,de lehet,hogy csak Én nem tudom átforgatni ezt személyesre. Így belegondolva,már túl vagyok a 4 lépcsőn,de nem baj ettől függetlenül köszi!
2012. dec. 22. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!