Ölnél embert, ha tudnád, hogy biztos nem fognak felelősegre vonni érte és pénz kapsz érte vagy vmi nagy vágyad teljesül cserében vagy pedig nem lenne szíved hozá?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 19:28
21/24 anonim válasza:
Nekem csak akkor menne, ha valami méreggel vagy ilyemivel csinálhatnám. Esetleg egy lövéssel messzoről. De véres dolgokat vagy bármit amivel közelről kell megölnöm azt nem nagyon... Amúgy nem vágyok embert ölni, de ha nem vonnának felelősségre és megkapnám amire vágyok akkor megtenném úgy ahogy említettem.
22/24 anonim válasza:
Én is simán megtenném. Arra vigyáznék hogy nem tennék fel még magamnak se olyan kérdést hogy ki volt az illető. És arra is ügyelnék hogy neki ne fájjon, sőt ne is fogja fel. És a cafatokat is próbálnám elkerülni, csak kifinomultan.
23/24 anonim válasza:
én tuti ölnék akkor :D de csak ellenséget.ezvan. :)
és nem kell lepontzni mert ezt írtam. őszinte voltam.
17/F
24/24 anonim válasza:
Ártatlanokat soha nem bántanék,mert engem ölne meg a lelkiismeretfurdalás. Azokat,akik tönkretették az életemet arcrezzenés nélkül bestiális kegyetlenséggel tudnám kiirtani,és rettentő szívdobogtató érzés keltene hatalmában. De sokszór megálmodtam már a fejüket karóba húzva. En mvicc, nem polgárpukkasztásnak írom, szerintem ez egy normális hozzáálás.Viszont úgy vagyok vele,hogy annyit nem ér az életük,hogy a bosszú miatt magam alatt vágjam a fát,és egy ostoba indulat miatt kettétörjem az életemet, börtönbe kerüljek. Olyan rohadt kemény a börtönlét az országunkban,hogy innet esély nincs szökésre,és nem olyan szociális pardicsom mint amilyennek a divatfilmekben bemutatják.Inkább mint egy sintértelep,ahol a kutyák folyton maguk vannak ketrecben rohasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!