Ölnél embert, ha tudnád, hogy biztos nem fognak felelősegre vonni érte és pénz kapsz érte vagy vmi nagy vágyad teljesül cserében vagy pedig nem lenne szíved hozá?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 19:28
12/24 anonim válasza:
CSak önvédelemből ölnék vagy bosszúból(pl. családtagomat kinyírnák)
13/24 anonim válasza:
Ha valaki rám támadna és nem lenne más választásom : vagy én ölöm meg, vagy ő engem!
Lehet, ebben az esetben az életösztön erősebb lenne, mint az erkölcsi érzékem, de biztos vagyok benne, hogy életem végéig gyötörne a lelkiismeretfurdalás, hogy egy másik embert megöltem!... :-[
Amúgy soha senkit nem tudnék megölni, még egy verebet sem! (Kifejezetten utálom a vadászokat, akik élvezetből képesek ölni.)
Engem nem a börtön vagy a várható büntetés tartana vissza, hanem a saját lelkiismeretem : nincs jogom senki életét elvenni!
14/24 anonim válasza:
igen. kifejezetetten örülnék egy ilyen lehetőségnek. és ha tényleg nem vonnának érte felelőségre és nem lenne semmi következménye megkeresném azt a néhány embert aki néhány éve megkeserítette az életem és minden szó nélkül lelőném őket. amennyit én szenvedtem miattuk simán megérdemlik
15/24 anonim válasza:
Ismeretlent nem ölnék van. Ellenben létezik olyan "ismerős", akivel szívesen végeznék. Persze a valóságban nem hiszem, hogy képes lennék megtenni, kivéve önvédelemből. Úgy viszont miden további nélkül.
16/24 anonim válasza:
igen, de nem kell pénz meg semmi fizetség
17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó:
csak úgy ni gyilkolnál? :O Akkor te jó lennél bérgyilkosnak, örülnének neked, mert másnak nagyon sokat fizetnek azért, hogy megöljön vkit...
2009. aug. 22. 21:04
18/24 anonim válasza:
attól függ hogy kit kellene megölnöm milyen volt a múltja (pl.: bűncselekményt követett-e el stb... stb...) de ha pl egy aranyos idős nénit aki még csak nem is loposs soha nem lennék képes megölni
19/24 anonim válasza:
Azt hiszem,gond nélkül menne... :/ Nem érdekel mit érez. Vagy már azt sem érdemlem, hogy nekem jó legyen? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!