Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon félek a karácsonytól,...

Nagyon félek a karácsonytól, és szilveszertől! Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Amiatt félek, hogy a férjemnek ha iszik, rossz szokása van!

Ezt már megbeszéltük, hogy anyit fog inni, hogy tudja az eszét kb 3-4 pohár. De tudom hogy 3-4 pohár után nehezebb abbahagyni.

Meg sem tilthatom neki, mert ő férfi (értitek)

Még is nagyon félek az ünnepektől! Hogyan nyugtassam meg magam?

Legyetek szivesek értelmes választ irni, ne rögtön azt, hogy hagyjam el (nem iszik, nem alkoholista, csak már történt ilyen pl Szilveszer, szülinap) mert ebbe a félelembe belehalok!

2012. dec. 16. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Válj el tőle, amíg még nincs gyermeketek. Ha ennyire félsz, az nem véletlen. Amint teherbe esel, várhatóan rosszabbodni fog a helyzet, mert már kiszolgáltatott vagy, és akaratlanul is el fogja engedni magát. És akkor már nagyságrendekkel nagyobb lesz a bánatod, hiszen te leszel a felelős, hogy ilyen apja van a gyermeknek. Minden gyerek (még a tiéd is) megérdemli, hogy olyan apja legyen, akitől nem kell félni.
2012. dec. 17. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak annyit tudok mondani,hogy meg tudlak érteni Én is épp ezen fáradozom,a félelem elűzésén a Karácsonyt illetően:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

(Látom Téged is elpateroltak a "családi kapcsolatokból"..)

Neked van már valami praktikád,amivel esetleg lekattantál már a parázásról?

Köszönöm.

2012. dec. 20. 22:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de nincs! Most is be kellett vennem egy nyugtatót! :'(
2012. dec. 21. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Ó ne aggódj ezen már Én is túl vagyok.:) Pár napja beszereztem Én is a jó kis homeopátiás készítményem ami erre jó,úgyhogy mondhatni egy szinten vagyunk. Én is sajnálom!
2012. dec. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!