Nagyon félek a karácsonytól, és szilveszertől! Mit tegyek? (lent)
Amiatt félek, hogy a férjemnek ha iszik, rossz szokása van!
Ezt már megbeszéltük, hogy anyit fog inni, hogy tudja az eszét kb 3-4 pohár. De tudom hogy 3-4 pohár után nehezebb abbahagyni.
Meg sem tilthatom neki, mert ő férfi (értitek)
Még is nagyon félek az ünnepektől! Hogyan nyugtassam meg magam?
Legyetek szivesek értelmes választ irni, ne rögtön azt, hogy hagyjam el (nem iszik, nem alkoholista, csak már történt ilyen pl Szilveszer, szülinap) mert ebbe a félelembe belehalok!
hát akkor iszik... nem tudsz mit csinálni, ki nem tépheted a kezéből
ha nagyon gázosan viselkedik menj el egyet sétálni míg megnyugszol vagy hívd fel egyik barátnődet hogy terelje el a gondolataidat
sajnos voltam ilyen helyzetben, én olyankor mindig leléptem... igazából nem tudtam mit csinálni ha elkezdett idiótán viselkedni, meg kellett várnom míg lecseng az egész
Aki nem komoly iszákos, attól nem kell félni...
3-4 pohár sok, normális esetben 1 is elég kellene legyen, legalább is, egy antialkoholistának."A nem lehet neki megtiltani, mert férfi" pedig ismét rossz kategória.Uralkodó típusú férfival, aki jóban van az alkohollal is, eleve nem érdemes kapcsolatot kezdeni.Ha nem akarod otthagyni azt akitől félsz, mégis mit segíthetnénk neked?Max azt tudom tanácsolni, ünnepelj külön, nélküle.
Kötekedéssel kezdődik... :(
Amugy minden jó szeretjük egymást, egy hónapot sem birnánk ki külön!
Cak ettől nagyon félek!
Mégis hogy hadjak el valakit, akit szeretek? Rajta kívül senkim nincs.
Nem a szüleim neveltek. Abba belehalnák, de komolyan!!!!!!
Én nem iszok!!!
Hogyan tereljem el a gondolataimat erről?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!