Hogy lehet leállni a plüssök gyűjtésével? 12 éves korom óta gyűjtöm őket, anyukám már kivan teljesen, tele van velük a szobám.19f
már 12 éves korom óta gyűjtöm őket, főként kutyusok, farkasok, cicák, és vadmacsok ( tigris, oroszlán, leopárd stb...).
Na most kb 500 plüssöm van, és mindenhol van, szekrényemen, ágyamon stb, és sajna eléggé ragaszkodom is hozzájuk. vigyázok is rájuk, pl nem koszosak, vagy rongyosak. de anyukám azt mondta hogy ez már beteges, és inkább a keressek egy nőt, vagy "szobrozzam a farkam"... szerintetek mit lehet csinálni? egyébként aszexuális vagyok.
19f
Ezt aranyosnak tartom,még akkor is ha mások szerint abnormális.Viszont tényleg ne vegyél többet,hanem szerezz valami nagy üveg,vagy műanyag átlátszó burkot ami alá az összeset kiállítod,mert lehetséges hogy akadályoz téged a mindennapokban.
Ha szeparálod őket egy kicsit a mindennapos használatban lévő tárgyaidtól,akkor hobbiként fogsz rá tekinteni,mint gyűjtés. Így talán anyukád is jobban elfogadja hogy te gyűjtöd a plüssöket.
Úgy érzem gátolnak téged ezek a plüssállatok,szóval el kell döntened hogy inkább kötődsz tovább hozzájuk,vagy továbblépsz és fókuszálsz az emberi kapcsolatokra.
Tartsd meg őket de ne engedd hogy akadályozzanak.
Válassz ki egy-két kedvencet, a többit pedig vidd el egy karácsonyi gyűjtésre az árvaházi gyerekeknek.
Felnőtt férfiként nem plüssgyűjteménnyel kellene büszkélkedned.
Ja, ha nem akarsz felnőni, akkor tényleg csinálj nekük valami polcot, ahol rendezetten tarthatod őket.
Nekem a kérdésedből az jött le, hogy továbblépni szeretnél, félreértettelek, bocs.
Szerintem nincs ezzel baj, én is gyűjtöm őket (szintén 19 éves, csak lány :P) Tőlem mindig kérdezik, hogy hogy férek el, mert kb 30al alszok és elfoglalják a fél ágyat (kicsi és 1 méteres is van köztük)
Ha le akarsz állni, akkor próbáld úgy, hogy szelektálsz és egy párat elajándékozol vagy eladsz és ezt többször. Amikor én csináltam akkor először 1 szatyor lett belőle, másodszorra már 3. A végén egyre könnyebb lesz. Persze én se válok meg mindtől és az ágyamon is megmaradnak a kis barátaim =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!