Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lesz így velem? (bővebben...

Mi lesz így velem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nyáron szeretem elhitetni magammal, hogy minden rendben, pedig nem így van. 16, fiú vagyok előző évben 0.-os évfolyamba jártam és megbuktam angolból, de a 0.-miatt tovább mehettem. Az magyar tanárom nagyon szigorú, és a matek is durva, jövőre még több tantárgy jön és eddig is nehéz volt, én meg utálom ezeket a stresszhelyzeteket. Évközben semmit sem tudok élvezni a tvműsorokat sem, mert folyton ezen jár az eszem és most, hogy jön a következő év nagyon félek, mert ez már tétre megy. Ha hirtelen ki kellene iratkozni csak olyan suliba mehetnék amit leírhatatlanul utálnék. Bocs, hogy ezt ilyen későn írom ki,de ez miatt forgolódom az ágyban 2órája. Nem tudom mi lesz velem.
2009. aug. 22. 03:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem váltottál már korábban iskolát? Biztos van valami másik suli a közelben! Azt nem irtad hogy mennyit tanulsz, de azért ahhoz te is kellesz hogy ne bukj meg! Ha annyira rossz a tanár menj el magántanárhoz ha megteheted, ha nem, biztos akad a családban olyan aki érti és tud segiteni!
2009. aug. 22. 08:00
 2/2 anonim ***** válasza:
csak te látod ilyen szörnyűnek ezt a helyzetet, de amúgy velem is ez van. a német tanárom nagyon hülye (már azért is kiabál ha nem szólalunk meg) és még ő van felháborodva ha valamit nem tudunk (nem magyarázza el). ezért nem érdemes aggódni semmi rossz nem történhet
2009. aug. 22. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!