Most mi lesz velem? Megkattanok?
Én már komolyan mondom nem értem mi lehet velem. Most érettségizem, készülök a szóbelikre de közben meg olyan fura gondolataim vannak. Nem tudok egyszerűen kikapcsolni, mert folyamatosan azon jár az agyam, hogy mi lesz velem? A nap 24 órájában csak azon kattogok, hogy mi van ha nem vesznek fel egyetemre, mit fogok csinálni, de néha még azon is zizegek, hogy mi van ha felvesznek. Már komolyan mondom abban sem vagyok biztos, hogy jó szakot választottam, lehet, hogy nem is akarok odamenni, csak azért lenne jó mert akkor felvennének vhová és nem kéne gondolkodnom mit csináljak. Nagyon félek, a jövőmtől és nem bírom, hogy "nem indul be az életem". Közben próbálom magam nyugtatni, de esküszöm olyan mintha egyhelyben toporognék. Nem is értem miért nőtt ki bennem ez az érzés. De olyan mintha nem tudnék elszakadni a gimitől. :/ Normális vagyok én?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!