Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok a többieknek...

Miért vagyok a többieknek láthatatlan?

Figyelt kérdés

Nagyon szar érés.:/ Most jöttem új suliba, és hát, nem vagyok itt túl népszerű..az előző sulimban meg kb mindenki szeretett.

De nem is ez zavar a legjobban. Társaságban észre sem vesznek, meg amúgy se kérdeznek tőlem semmit se..:/ ha viszont nem társaságban vagyok, mindenkivel jól elbeszélek. De ma konkrétán rámmondták, hogy unalmas vagyok és jelentéktelen. Köszi...Stréber is vagyok mert mindenből 5-ösre állok, amikor tök keveset tanulok, a többiek meg 3-4 órákat, és így is csak 4-est kapnak.

Miért? Ha a régi barátaimmal találkozom, velük végig beszélek, mert ők meghallgatnak, figyelnek rám, de itt nem! Meg se hallják amit mondok!

Vagy ha 2 barátnőm megy egymás mellett én ott megyek mögöttük, mert bár elférnék mellettük, nem húzódnak odébb...Pedig van amikor 3-an mennek egymás mellett, akkor persze én megint hátul vagyok.

Így én vagyok a "háttérbe szoruló csaj".. Az évfolyamról szerintem csomóan nem is tudják a nevem.

Mindez csak azért mert nem vagyok olyan nyitott és nem imádnak a fiúk?? Vag miért? Mit csinálhatnék?

Legjobb barátnőm is (az új suliban) mindig beszél velem, nagyon szeretem, de van egy másik lány, aki mindig ölelgeti, csikizgeti(...? meg ilyenek. És amikor osztálykiránduláson voltunk végig egymás mellett mentek, beszélgettek én eg kussban mentem mellettük...A vonaton végig kb ölelgették egymást, én meg velük szemben ültem és elég hülyén éreztem magam...

2012. dec. 14. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez velem is volt így , szinte pont ebben a helyzetben csak én fiú vagyok . Nekem idővel kialakult . De ha azt nondják hogy unalmas vagy az baj , valamivel fel kell hívd magadra a figyelmet , mert ha unalmasnak tartanak akkor nincs személyiséged . De ha belegondolsz , ha te lennél népszerű és lenne egy barátod akit úgymond senki nem ismer akkor szerintem te is inkább a társaságba mennél mind az unalmas lányhoz . A normálisabb , okosabb fiúk akkor is barátkoznak veled ha csúnya vagy , szerintem biztos van az osztályba még egy olyan ember aki nem találja a helyét . Eleinte én is pont így éreztem magam , de csináltam néhány ,,hülyeséget'' amin rögögtünk egy jót elhívtam ide oda őket , és mostmár népszerűbb lettem . Eleinte egy halk , stréber , és csúnyácska kölyök voltam , de rengeteget fogytam , sokkal gyakrabban mostam hajat és pedánsabb lettem és minden ki alakult . Szerintem ha az a 3 lány nem foglalkozik veled nézz más barát után mert nem hiszem hogy 4-en vagytok az osztályban .És ismerkedésre az interneten nagyon sok jó kérdést , szöveget , viccet találsz amivel magadra tudod vonni a figyelmet .
2012. dec. 14. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát..Igazábólvan egy másik barátnőm akivel mindig együtt megyek suliba, ő nagyon jófej, a másik lgjobb barátnőm mellett...De igazából csak az a gond, hogy ő "ellopja" tőlem. Amúgy szerintem nem vagyok ronda, most fogyózom..az én stílusom az egyik legjobb az osztályból, öltözködést tekintve.

És tudom, hogy nem szivesen megy vki oda az "uncsi" emberekhez, demár kialakultak a csoportok az osztályban, és én nem annyira tartozom bele abba a társaságba akiket mindenki keres.... Iagz, mindenkivel jóban vagyok a "menők" közül, ők tulajdonképpen a barátaim. A többiek meg az osztályból idegesítőek/nem szeretnek/utálom őket.

13/L amúgy.:)

2012. dec. 14. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha hiszed , ha nem ha uncsinak találnak akkor a fiúk szemében se vagy szép , a viselkedésed határoz meg . És szerintem biztos van egy-két gyerekkori történeted mit elmesélhetsz , ezeken lehet a legnagyobbat röhögni és érdekesek is . És ha ketten mennek egymás mellet te ne menj mögöttük , mert azt látják hogy szükséged van rájuk , hagyd ott őket .
2012. dec. 14. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat bár most még inkább le vagyok hangolódva..:/
2012. dec. 14. 16:38
 5/5 anonim válasza:
Most majdnem írtam, hogy öltözködj dögösebben, de akkor még az neked túl korai. Ha már alapból jó a megjelenésed, az már jó pont, de szerintem önbizalomhiányod van, ami nem jó dolog, mert az az alapja mindennek. Mosolyogj többet. Fiúk közelében is. Hallgass Brian Tracyt youtube-on (vannak magyar videó és hanganyagai). Ha megérted, miről beszél, próbálj aszerint cselekedni. Próbálj magabiztos lenni. Elhitetned magaddal, hogy téged mindenki szeret (ez is egy relatív dolog, de akkor is meg kell próbálni), minél többet gondolni erre, aztán már el is hiszed, hogy szeretnek, végül a várva várt változás is beköszönt az életedbe. Légy nyitott minden iránt. A végén már lehet, hogy már a sok irigyed lesz a gond, mert társasági ember lettél.:)
2012. dec. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!