Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak előíteleteid?

Vannak előíteleteid?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
vannak...vannak
2009. aug. 21. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
hát..vannak, de nem sok, csak amikor m*vip adatlapon látom bemutatkozásnál h " le wagy sz*rva, kit érdekelsz? kis kötsög " meg ehhez hasonlók, továbbá a plázacica-betűs írások hát kiakasztanak:D ezekkel alapból nem ismerkednék...
2009. aug. 21. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
bizony vannak...pl.amikor látok egy feketehajú nőt, tűzpiros műkörmökkel, oríási magassarkúban, amiben már menni sem tud, egy 10 évvel fiatalabb pasival az oldalán andalognak, hát nem tudom, mit gondoljak... vagy az a cicababa stílus, az a "jaaaaj, de cukki vagy édes!" ki tud akasztani. meg egyszerűen nem bírom, ha egy szőke csaj mindig rózsaszínbe jár...és végül megvan a saját véleményem azokról a pasikról, akik rájátszanak, hogy olyan nagyfiúk már, meg kibírhatatlan ha egy srác EGOtúltengésben szenved és minden csaj döglik érte...(az ilyenekért én nem szoktam)
2009. aug. 21. 21:51
 4/11 baranyi kálmanné ***** válasza:
91%
Ha valaki olyan néz le aki nem kűlőmb tőlem
2009. aug. 21. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Vannak hát... Bár már szerintem mindenkinek vannak.. :)
2009. aug. 22. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Vannak bőven. Aki azt mondja, hogy neki nincs, az hazudik!
2009. aug. 23. 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:

olyan ember nincs, akinek nincsenek előítéletei. legalábbis annak agyi gondjai vannak.

de komolyan... ha meglátsz egy rokkert amig te a disco-t szereted, mit fogsz gondolni róla? ha azt, hogy "köcsög rokker" az előítélet. ha azt mondod, hogy "jé egy rokker, de jó lenne megismerni" az is egy előítélet.

2009. aug. 23. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
vannak bizony
2009. aug. 31. 01:55
 9/11 anonim ***** válasza:

picit, a zenében nem külömböztetem meg az embereket, abban se hogy ki meleg ki hetero, szinte semmiben, de nem szeretem ha valaki a maicát a nadrágba gyűri, meg ilyenek....... :P de az ellen se viselkedek másképp....

Na a politikusok más tészta, ha meghallom hogy részt vesz valaki benne az kap egy minusz 10-est a listán.... azokkal szemben nagyon nagy alőitéleteim vannak.... 911 :(

2009. szept. 30. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:

vannak

egy emberről első pillanatban ahogy meglátom születnek előítéletek. Próbálom inkább megismerni, de általában beigazolódik az amit gondoltam. ha látom valakiről hogy ez engem már idegesít, akkor szitne biztos hogy nem leszünk valami túl jóban, viszont ha valakiről elsőnek látom hogy jófejnek tűnik, akkor azzal általában össze is haverkodok hamar:D

2009. okt. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!