Bosszúálló vagy? Álltál már bosszút valakin?
Én egyszer álltam bosszút egy ismerősömön.Kért kölcsön nem kevés pénzt és elfelejtette visszaadni.Három hónapos csörgetés után (nem vette fel a telt.)Meguntam és felvettem a munkanélküliét.Kissé kiborult az ipse.Jól esett!:D
Amúgy nem vagyok harag tartó de ezt az esetet megjegyeztem.Senkinek nem adok kölcsön semmit!!!!!
Akkor egy rövid történet.
Van egy idegbajos, irígy leányző, 30 közeliek vagyunk mindketten, 2 éva b.aszogat akármikor találkozunk, 2 lakással lakik mellettem. Egyik találkozás alkalmával jött a szokásos k.rvázós, primitív beszólásával. Kivételesen nem csak mosolyogtam rajta hanem vissza is szóltam, a nála lévő tárggyal pofán vágott, úgy izomból, vérzett az orrom de nem tört el. Erre a fagyi visszanyalt és védekezésből elpáholtam. Elvitte a mentő, de könnyű testi sértés lett csak. Feljelentett, én hülye meg nem jelentettem fel őt, pedig ő kezdte. Hozott egy hamis tanut, a barátnőjét, aki lehazudta a csillagokat az égről a kedvéért. Engem elmarasztalt a bíróság, de csak pitiáner 5000 ft-ot kellett fizetnem, persze megaláztak, hamisan vádoltak és tök jogszerűtlen volt az egész.
Azt gondoltam le van tojva az egész, tovébblépek, előre nézek és kerülöm ezt a hulladék csajt. Eltelt pár hónap és az OEP-től kaptam egy fizetési felszólítást, mert a hölgyemény elment 41 nap táppénzre a zúzódásaival és majdnem 200 ezer forint táppénzt kellett kifizetnem az egészségbiztosítónak. Hát itt 2 lehetőség van, kifizetni vagy bérelni egy ügyvédet aki még ennyit el fog szedni tőled. Vettem fel személyi kölcsönt mert nem volt semmi tartalékom és kifizettem.
Nem sajnáltatni akarom magam, csak szerintem k...rva gáz, hogy ma Magyaroszágon így meg lehet hurcolni valakit akit pofán vág egy hülye és nem tudja bizonyítani hogy csak védekezett. Ezek után szívesen állnék bosszút, nagyon is szívesen. Ha van valakinek valami használható ötlete, akkor ossza meg velem.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!