Ha valakin valamit észreveszel szólsz neki?
Figyelt kérdés
Pl. lehúzott slicc vagy egy levél a hajában...2010. jún. 23. 21:15
3/11 A kérdező kommentje:
És ha fika lóg ki az orrából?:D
2010. jún. 23. 21:40
4/11 anonim válasza:
Attól függ: ha ismerem azt az illetőt, mindenképp szólok neki. Ha idegen, akkor nem érdekel.
6/11 anonim válasza:
attól függ, hogy mekkora az a fika :D ha jó nagy, hagyom, hadd barátkozzon vele :D
7/11 anonim válasza:
Idegeneknek nem tudok szólni, nem tudom hogy mondjam.
Ha ismerősről van szó szólok neki, illetve ha pl. ügyféllel találkozom akkor is.
De ezért nem megyek oda senkihez mert nem tudom hogyan fogalmazzam meg amit akarok.
Egyébiránt pedig manapság olyan furcsa emberek vannak nem tudja az ember, hogy most direkt van úgy vagy mi van...
8/11 anonim válasza:
Igen. Ha orrváladék lóg az orrából (mert ugye valaki felvetette), akkor csak a kezébe nyomok egy zsebkendőt.
9/11 A kérdező kommentje:
mmm nyami. orrváladék?:D
2010. jún. 26. 17:48
10/11 anonim válasza:
Nem akartam úgy írni, hogy takony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!