nem vagyok bosszúálló,de néha 1-2 embernél szívesen tennék valamit..Inkább haragtartó vagyok,és nincs rosszabb érzés annál,ha valakinek szemtől-szembe kimutatod az ellenszenvedet..
2009. aug. 21. 15:56
2/16 anonim válasza:
Sem bosszúálló sem haragtartó nem vagyok, azt kell mondjam,hogy SAJNOS. Mert pár ember megérdemelné,hogy jól kicsesszek velük...
2009. aug. 21. 15:59
3/16 anonim válasza:
inkább haragtartó vagyok mint bosszúálló de vannak dolgok amiért nagyon meg tudok kínozni valakit :P pl: ha kurv@@nyáznak nem viselem el és ha vki ok nélkül szidja azokat akiket szeretek :P :)
most van egy valaki akin nagyon bosszút tudnék állni csak jópofizni kell mert a "családi béke"
az illető az egyetlen akit hibáztatok apum halála miatt :\'(
2009. aug. 21. 18:39
4/16 anonim válasza:
Bosszúálló és haragtartó sem vagyok. Igazából nagyon könnyen fel lehet húzni, sokat kiabálok, de nagyobb társaságban inkább visszafogom magam, és állítólag nem is látszik, hogy ideges lennék. Szerintem bosszúállásra felesleges az időt és az energiát pazarolni, attól nekem úgyse lesz jobb.
2009. aug. 22. 13:29
5/16 anonim válasza:
Én inkább haragtartó vagyok, bosszút még senkin nem álltam, de nem is vagyok az az idegeskedő típus. Csak ha NAGYON kihúzzák nálam a gyufát, de akkor leszáll a vörös köd, ami eddig vagy kétszer, ha előfordult.
19/F
2009. aug. 23. 11:07
6/16 anonim válasza:
Ha az bosszúállás,hogy aztokat megverem akikkel már máshogy nem boldogulok, akkor igen :D
2009. aug. 25. 19:21
7/16 anonim válasza:
én bosszúálló vagyok totál... és mindenkin bosszút álltam:D pl: a volt barátomon: megcsalt a szemem láttára amikor még FRISSEK voltunk... hát ezután 2-3 napig nem is mondtam erről semmit de mentünk valahova és összemelegedtünk... -bosszú- vmi olyasmi volt hogy közeledett a fejünk egymáshoz... majd amikor a csók lett volna: - Jajj nézd azt a helyes pasit ott!(egyik haveromat megkérdem hogy legyen az a pasi:D) odarohantam hozzá és ott -állcsók volt- "megcsókoltam" azóta szakítottam azzal a sráccal :D
2009. aug. 29. 21:55
8/16 anonim válasza:
Igen bosszúálló vagyok.És örülök neki:)
2009. aug. 31. 08:01
9/16 anonim válasza:
Eddig nem voltam az, de ahogy mostanában viselkednek velem az emberek, el kellene kezdenem gyúrni rá!
2009. aug. 31. 16:34
10/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az vagyok-e.:)
Azt tudom, hogy haragtartó nem vagyok, de ha valakire haragszom, szétvet a düh, és a bosszúvágy, és szövögetek mindenféle terveket a bosszúra, amiket aztán nem valósítok meg.:D
Eddig egyetlenegyszer álltam bosszút tényleg valakin, de megbántam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!