Más is hall hangokat a fejében nem csak én? Ez vajon depresszió?
Figyelt kérdés
írjatok válaszokat.2012. dec. 12. 00:28
11/14 A kérdező kommentje:
Aki ért hozzá az is írhat nyugodtan. meghallgatok mindent.
2012. dec. 15. 22:05
12/14 anonim válasza:
konkrét hangokat sose :) olyan volt már hogy azt hittem valaki duruzsol érthetetlen nyelven a fülembe, de csak egy pillanatra indig. néha azt hiszem zenét hallok. ezek a gondolataimon kívüli hangok amiket hallok :)
13/14 M. János válasza:
Szia,
Orvos, de pszichiáter nem pszichológus, mivel ez pszichotikus betegségnek tűnik. (értsd, beszélgetéssel nem múlik el).
Idegi kimerültség is okozhatja, de ha rendszeresen visszatér akkor komolyabb a baj. Van sajnos két nagyon fontos buktató amivel le kell számolni ha gyógyulni akar az ember. Először is el kell fogadni, hogy beteg vagy. Ez sokaknak nehezen megy. Emiatt sokan nem hajlandóak gyógyszert szedni. Ez pedig abból adódik, hogy a hangokat valami felsőbbrendű erőhoz kötik, mivel hisznek benne hogy normálisak, igy az csak isten hangja lehet. Sok sikert a gyógyuláshoz!
14/14 A kérdező kommentje:
Majd elmúlik, de ha nem akkor megőrülök :P Szerintem így lesz.
2013. jún. 19. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!