Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnam ravenni magam...

Hogyan tudnam ravenni magam hogy tanuljak?

Figyelt kérdés
A suliba bukasra alok egy tantargybol de keptelen vagyok megtanulni egy lecket. Akarhanyszor leulok hogy tanuljak elolvasom felig es a gondolataim dlterelodnek, vagy ha elolvasom vegig akor nem jegyezek meg semit belole. Hogyan tudnam ravenni magam a tanulasra? Mar reg problemam ez de meg nem tudtam orvosolni.
2012. dec. 10. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Szólj valakinek, hogy segítsen, felügyeljen rád! Ő lehet egy barátod, rokonod, akármi! :)

Majd ők rávesznek, aztán lassan megtanulod, hogy ez menne magadtól is! :)

2012. dec. 11. 00:07
 2/3 Jézus :) ***** válasza:
Magadnak tanulsz. Nem másnak. Magadért csinálod. Mi lesz belőled? Meddig húzhatod? Akard megérteni a leckét. Sokkal jobb érzés :).
2012. dec. 11. 08:53
 3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel... bár én nem állok bukásra de kettesre igen két tantárgyból is. Én csak akkor tanulok, mikor a tanár lapozgatja a naplót, ha kihív felelni így 3 mast vagy 4 est kapok, de volt már példa 5 ösre is. Persze van mikor ez nem jön be xD (ja am jó a rövidtávu memóriám ezért tanulok gyorsan, de ezeket többnyire felelés után el is felejtem) szóval szerintem este tanulj mikor az ágyban vagy, úgy nekem a legegyszerübb mert eléggé fáradt vagyok, hogy odafigyeljek :D aztán meg észrevettem, ha pont lefekvés elött tanulok reggel úgy kelek h kívülröl vágom az egészet :D de persze így csak fontos dolgozatok elött tanulok, am nemszokásom xD de am ha van a családodban olyan aki figyel rád, és rádszól ha elbambulsz, (nekem álltalános sulis koromban ilyen volt anya) szóval akkor elöbb utóbb odafigyelsz és megtanulod, am ez itt a baj hogy nem tudsz koncentrálni hmm... de azért figyelj oda ha tanulsz, van mikor végigolvasok egy oldalt és azt sem tudom mit olvastam, közben hangosan mondtam is O_O szóval, nehéz ez a tanulás hm... nem is értem a többiek, hogy csinálják.. na de sok szerencsét :D
2012. dec. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!