Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom hogy ki mond igazat?

Honnan tudom hogy ki mond igazat?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, (én is lány vagyok), semmi gond nem volt, de egyszer visszamondta nekem az egyik ismerőse hogy azt mondja kövér vagyok, amikor én kérdeztem simán a szemembe hazudott,meg kibeszélt neki engem.És amikor megkérdeztem ezt, azt mondta nem igaz. Kinek kell hinnem?
2009. aug. 20. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. más helyzetben nem is kell, elég ha utána nézel, vagy valami, nem tudom máshogy leírni, de ez elég jelentéktelen dolog, hogy mit mondott rád. ha nem tudsz a szavak mögé látni, azt a módszert nem tudom hol lehet megtanulni, de nekem 2 év alatt sikerült. nincsen rá instant lecke. elemezd az érveiket.
2009. aug. 22. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy profi hazudozó! A tudtod nélkül mutatod meg, hogy hazudsz a testbeszédeddel! Nem tudod eltitkolni az emberek elől! Tudod van amikor valami undorítót látsz.. még el sem jut az agyadig, hogy mit is látsz mire az arcod teljesen átrendeződik grimaszba és a tested taszító állásba áll, megvéded magad stb.. Ugyan ez van a hazudásnál is!
2009. aug. 22. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:

A Testbeszédből sokat lehet tanulni, de az arc mimikákról is.

Ajánlom, a Allan Pease: Testbeszéd című könyvét. Majd a Paul Ekman: Beszédes hazugságok c. könyvét. A Hazudj ha tudsz (lie to me) sorozat is a Paul Ekman elvein alapulnak. S Paul Ekmannak Programjai is vannak, amit kis böngészés után le is töltheted a netről ingyen. De ha regisztrálsz angol, vagy amerikai torrent portálokra, az megkönnyíti a programok letöltését.

A program neve: Paul Ekman: Micro Expression training tool (METT). De még több ilyen program is van. Ezeket a könyveket elolvasva, s a programokat használva észre fogod venni a hazugságokat.

Érdemes belekezdeni ezekbe a tanulmányozásokba, mert nem csak a barátnőd hazugságait fogod kiszűrni. Magadat is jobban meg fogod ismerni ezeknek a tudásoknak birtokában.

2010. szept. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!