Honnan tudom hogy ki mond igazat?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, (én is lány vagyok), semmi gond nem volt, de egyszer visszamondta nekem az egyik ismerőse hogy azt mondja kövér vagyok, amikor én kérdeztem simán a szemembe hazudott,meg kibeszélt neki engem.És amikor megkérdeztem ezt, azt mondta nem igaz. Kinek kell hinnem?2009. aug. 20. 16:01
1/13 anonim válasza:
az a bizonyos ismerős miért hazudna?megbízható?vagy kavarógép?
2/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért hazudna mert továbbra is jóba akar lenni velem,mivel egy suliba fogunk járni és legyen kivel lennie szerintem.De lehet hogy nem így van.hogy kavarógép-e azt sajnos nem tudom.
2009. aug. 20. 16:16
3/13 anonim válasza:
amúgy a bartátnőd milyen?volt már hasonló eset?
5/13 A kérdező kommentje:
Nem volt még, de nekem meg azt az illetőt beszéli ki aki ezt elmondta nekem, szóval kinézem belőle de nem tudom most mi van...
2009. aug. 20. 16:38
6/13 anonim válasza:
Hát én elolvastam egy testbeszéd könyvet és már nagyon sokat tudok a hazug emberekről.. Már jó kiszűröm őket.. :D Szerintem tölts le egyet és esténként olvasd! Én 2 nap alatt elolvastam.. És miközben tanulmányoztam annyi ember jutott eszembe utólag akik úgy viselkedtek és amint kiderült, hazudtak, becsaptak és utálatot, undort mutattak felém.. Vannak Arcbeszéd könyvek is.. azok a mimikákat taglalják ki,még nem olvastam, de majd szerzek 1 olyan könyvet.. Érdemes elolvasni ezeket..
7/13 anonim válasza:
Állítsd őket egymás mellé, és kérdezd meg. Na melyikőtök hazudik? Aztán majd eldől...
8/13 A kérdező kommentje:
ebből nem dőlne el mert mindenki a maga igazát mondaná, és csak veszekedés lenne belőle. Azt a könyvet majd megkeresem.
2009. aug. 22. 13:31
9/13 anonim válasza:
de a veszekedésből letudnák szűrni talán, de te tudod. (a könyvet én is ajánlom, utána olvasgattam neten, egész jó dolgokat tudtam meg)
10/13 A kérdező kommentje:
de aki profi hazudozó annál nem látni semmit nem?
2009. aug. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!