Ha vissza mehetnél az időbe akkor meddig mennél vissza? Min változtatnál?
Ha csak a saját életemről lenne szó, mármint csak azon változtathatnék, akkor oda mennék vissza, amikor a nagyim még egészséges volt, és megmondanám neki, mennyire szeretem/szerettem. Sajnos már nem él. :(((
28/n
Ja!!!! és kidobnám a pasimat, mielőtt megcsal.
Istenem... :(
, ha belegondolunk...ha csak mindenki 5-6 éves koráig menne vissza mennyi mindenkivel találkozhatna akik most halottak... haverok,szülők,nagyik,ismerősök :"(( ....
Hogy okosítanánk őket,hogy például akik balesetben hunytak el, hogy ne menjen ide,ne menjen oda, stb... :(
A halálos betegség megint más dolog. .. :(
Kicsit megkönnyeztem ezt az egészet,itt egyedül a szobámban... 23/F Lassú szomorú zene is megy halkan... na mindegy hagyjuk is...mindenkinek automatikusan a szerettei ugranak be...
Akkor együtt sírunk.
28/n - az előző
Ha valaki visszamegy az időbe, és ott megváltoztat csak egyetlen eseményt is, akkor az egész jövő megváltozik. Nem láttátok a pillangóhatás c. filmet? Akkor tessék megnézni.
Tegyük fel, megmentitek az egyik rokont a haláltól, de ettől lehet, hogy másnap az egész családotok szénmonoxid mérgezést kap. Szóval én nem játszanék az idővel... Amit meg lehet változtatni, az a jelen, mégis igen kevesek képesek erre...
Az utolsónak mennyire igaza van! De mivel én is szeretek ezen agyalni, leírok pár dolgot, amit bánok hogy nem tettem meg, és most eszembe jut. Időrendben.
-Elmenekülni otthonról egy rokonhoz, akár csak egy-két évre (8-10 évesen)
-Nem abbahagyni a rajzolást, bárki bármit mond (10-12)
-Hamar abbahagyni azt a sportot amit csináltam és utáltam, és elmenni vívni (12-14)
-Elmenni egy prostituálthoz (14-16)
-Tanulni, érdeklődni, mindent elolvasni és mindenhová elmenni (16-18)
-Jobban átgondolni a felvételit és belevetni magam a tanulásba(18-20)
És akkor 20-21 éves koromban is minden máshogy alakult volna. Már nem is illenének ebbe a sorba az akkori események. De azért folytatom.
-Ész nélkül csajozni, a külsőmet rendbeszedni stb (20-22)
-Időben elvégezni a zegyetemet és bejárni Európát (22-?)
Szóval van bőven amit elcsesztem! Sajnos mostanában is sok mindent úgy csinálok ahogy nem kéne, milyen igaza van az utolsónak tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!