Hogyan változtatnál az éghajlaton és az időjáráson, ha lehetne?
Én az alábbiakat eszközölném:
Lenne tavasz-nyár-ősz és tél, de:
A tél december közepétől január közepéig tartana, mert a jelenlegi tél hosszával van a legnagyobb bajom.
December elejétől hűlne az idő, adventkor, szép havas karácsony és szilveszter, kb vízkeresztig hó, aztán január közepétől, végétől tavaszodás május végéig. A nyár esetleg megállhatna egy maximum 26-28fokos csúcsban. Az esőket pedig minden éjjel 2 és 4 közöttre tenném. Napközben sosem lenne felhő. Az ősz is kellemes, napos és enyhe volna.
Én csak annyiban változtatnék, hogy ne legyen annyira szélsőséges az időjárás, és az évszakváltás. Értem ezalatt azt, hogy egyik nap még mínusz fokok vannak, havas táj, igazi tél, a következő nap meg már plusz 12, süt a nap és csicseregnek a madarak.
És, hogy minden évszak "normális" legyen, ne télen legyen tavasz, és nyáron ősz stb.
Lenne a nyár: olyan mint görögben. Semmi felhő, max néha esne, mondjuk minden hónapban 3X, ebből 2X hajnalban, hogy reggelre jól felfrissüljön a levegő, de már meleg legyen.
Ősz: ne essen annyi eső, hanem inkább legyen kellemesen szeles az idő és nagyon szabályosan, fokozatosan hűljön le a levegő, ne pedig hirtelen.Legyen még elég napsütés is.
Tél: éppen Karácsonyra essen jó sok hó, utána pedig legyen minden nap ragyogó napfény, hogy ne legyek depressziós. A tél tartson január végéig.
Tavasz: Februárban hirtelen ugorjon fel a hőmérséklet, kapásból 20 fokra, süssön a nap minden nap és április elején már jöjjön is a nyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!