Változtatnál valamit a médiában? Mi lenne az?
Figyelt kérdés
Mi zavar Téged? Min kéne változtatni?2011. jan. 26. 19:17
1/7 anonim válasza:
nem a médián, a világon kellene változtatni...
2/7 haggyámán válasza:
I. Kevesebb erőszakot kellene közvetíteni.
II. És érdekesnek tartom mondjuk, hogy egy horrorfilm rossz hatással van a gyerekre -ami igaz-, de egy Való Világot, amiben cigiznek, káromkodnak az mehet simán.
3/7 anonim válasza:
Kevesebb valóvilág és hasonló fasság.
4/7 anonim válasza:
na ez az... a való világot betiltanám
6/7 anonim válasza:
Én azon változtatnék, hogy ne menjen egész nap minden csatornán gyilkosos-nyomozós sorozat, betiltanám az EZO tévét, Győzikét, teleshopot, és a valóvilágot is max 23 óra utánra tenném. Hova tűntek az esti mesék például? Ja, és mesék: betiltanám a koreai és egyéb "hiperszuperszónikus" agresszív meséket, mert kb. olyan, mintha valóvilágot nézetnék a gyerekkel, vagy még rosszabb!
7/7 haggyámán válasza:
"hiperszuperszónikus" mesékhez: Gyerekként én is azt néztem. Érdekes, semmilyen kényszert nem éreztem arra, hogy leugorjak valahonnan.
Ezt leginkább ez a kép tudja leírni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!