Mindenkinél úgy van, hogy felelsz vagy merszezés közben például osztálybulin csak az van hogy:szerelmes vagy-e. -ba, tpizd le?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 20:16
1/4 anonim válasza:
igen, az idok kezdete ota igy megy ez a jatek. a szexualitas dominal, de persze a csalanbafekves, mint onsanyargato temakor, vagy a leitatas is jatszik.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Néhány fiún és egy-két lányon kívül nem is merik megcsinálni. Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek, amikor csak egy arcrapuszis feladat van és a lányok 10 perc visítozás után (vagy egyáltalán nem) csinálják meg. Mindig én vagyok (lány léttemre) az egyik legaktívabb résztvevô a játékban.
3/4 anonim válasza:
Ezért utálom ezt a játékot.Nálam magánügy,hogy kibe vagyok szerelmes...Amúgy nálunk még nincs tapizás,de sokszor kell x-nek,vagy y-nak puszit adni.A legrosszabb ebben,hogy élvezik.
4/4 anonim válasza:
ÉS az élvezi, aki nézi. Én hogy rühelltem/ rühellem ezt a játékot. F* SZOM! MAGÁNÜGY! Magánügy, hogy kivel csókolózok,hogy kit taperolok és ,hogy kivel akarok k*félni Szerintem ez arra 2 emberre tartozik!
Én nem szeretek játszani, de akkor jönnek csicska vagyok és stb. Nyaljátok meg a ma kkom! 16-17 évesen ne ilyen dedós dolgokat játszatok, szerezzetek kib*szott barátnőt/ pasit! -.- Szerintem ez olyan 13 éveseknek való, aki csak most fedezi fel a szebbik nemet. De akkor is! Aki nem akar, az ne játszon, ne legyen kötelező senkinek, mert csak utálni fogja a többieket miatta.
Egyébként kérdésre válaszolva: IGEN csak ilyen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!