Van itt olyan, aki életében egyszer sem volt szerelmes?
Figyelt kérdés
Te hogy éled meg?
És szerinted mi az oka? Egyáltalán ennek lehet oka?
2012. szept. 3. 00:24
1/12 anonim válasza:
Attól függ, viszonozva, tehát alaposan oda-vissza megélve még nem volt. A kikosarazás az oka.:)
2/12 anonim válasza:
Én csak azt hittem, hogy voltam. De rájöttem mindig, hogy nem. Szóval én nem voltam még. Párszor éreztem, hogy hú most oda meg vissza vagyok valaki iránt...de valahogy alábbhagy az érdeklődésem.Pedig már nem vagyok tini sajnos.
3/12 anonim válasza:
Jelen,az ok gyerekkori traumák,melyek időben ráeszméltettek Darwin tanainak igazára.Rájöttem,hogy az emberek könnyen irányíthatóak ,de még könnyebben betaníthatóak akár a cirkuszi állatok,pénzért bármit megtesznek.
4/12 anonim válasza:
Olyan van, hogy bejön egy pasi, jól néz ki, meg a személyisége is tetszik, de szerelmes nem voltam soha. Nálam ennek szerintem nincs különösebb oka, a szüleimet sem szeretem pedig ők is rendesek és elvagyok velük, soha nem csináltak semmit olyat amire azt mondanám, azért nem szeretem őket. Egyszerűen nem érzek irántuk többet mint akármilyen másik ember iránt, hiányolni sem szoktam őket, stb. Szerintem kb. ugyanazért nem vagyok szerelmes sem, amiért őket sem szeretem, valahogy nem tudok kötődni a többi emberhez, ennyi. Barátokkal ugyanígy vagyok. Jól érezzük magunkat együtt, de én sokszor elfeledkezem róluk mert beleélem magam a saját dolgaimba, aztán egyszercsak nem fáradoznak tovább és nekem sem jutnak eszembe soha többé, ennyi. Nem élem meg sehogy, ilyen vagyok és kész.
5/12 anonim válasza:
Én még eddig nem voltam. Talán az a baj, hogy görcsösen szeretnék szerelmes lenni. Ez olyan lehet, mint a pszichés impotencia Minél inkább akarod, annál nehezebben megy.
6/12 anonim válasza:
68%os, nem olvastal meg utana esetleg hogy ennek mi lehet az oka? amit leirsz azok nem egy egeszseges szemelyiseg jellemzoi. szerintem erdemes lenne utananezned.
7/12 anonim válasza:
ma 03:43
Teljesen mindegy, mert engem nem zavar, felesleges lenne utána nézni bárminek is. Semmi problémám nincsen amiatt hogy ilyen vagyok.
8/12 anonim válasza:
Én sem voltam soha, nem is akarok az lenni.
Ez az oka és az, hogy válogatós vagyok.
9/12 anonim válasza:
A teljes, boldog élethez hozzátartozik. Várni rá, megélni aztán emlékezni rá. Nem mindenkinek adatik meg.
10/12 anonim válasza:
Szerintem meg a szerelem elmúlik. Én is voltam szerelmes, de egy idő után már untuk egymást. Aki meg nem volt, annak az esik rosszul, hogy már szinte mindenkinek volt a környezetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!