Van itt olyan, aki életében egyszer sem volt szerelmes?
Figyelt kérdés
Te hogy éled meg?
És szerinted mi az oka? Egyáltalán ennek lehet oka?
2012. szept. 3. 00:24
11/12 anonim válasza:
ma 03:46 gondoltam hogy teged nem zavar :) amire en gondolok annak ez is egy ismertetojele. nem tudom a kornyezeted zavarja-e, de gondolom teged hidegen hagy az is :D
12/12 anonim válasza:
Én egyszer azt hittem igen,szerelmes vagyok,de aztán rájöttem,hogy nem,hanem csak a környezetemben mindenki azt mondta,hogy látom,hogy tetszik,stb...Soha nem voltam előtte és utána se.én utána néztem egyszer,mert azt hittem nem vagyok normális.:) Azt olvastam,hogy az apának is nagy szerepe van,hogy milyen vele a kapcsolat,sokan az apjukhoz hasonlót keresnek,stb...Nos az enyémet még apának sem nevezném.Ennyi. Az is közrejátszik,hogy a barátaim lelki szemetesládája vagyok és eddig még egyetlen normális kapcsolatot nem láttam.Csak azt láttam eddig,hogy a külvilág felé azt mutatják,hogy minden rendben van,közben egyik csalja a másikat, vagy más problémák sora.Én nem akarok ebbe a hibába esni,ennyi. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!