Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan, aki életében...

Van itt olyan, aki életében egyszer sem volt szerelmes?

Figyelt kérdés

Te hogy éled meg?

És szerinted mi az oka? Egyáltalán ennek lehet oka?

2012. szept. 3. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ma 03:46 gondoltam hogy teged nem zavar :) amire en gondolok annak ez is egy ismertetojele. nem tudom a kornyezeted zavarja-e, de gondolom teged hidegen hagy az is :D
2012. szept. 3. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer azt hittem igen,szerelmes vagyok,de aztán rájöttem,hogy nem,hanem csak a környezetemben mindenki azt mondta,hogy látom,hogy tetszik,stb...Soha nem voltam előtte és utána se.én utána néztem egyszer,mert azt hittem nem vagyok normális.:) Azt olvastam,hogy az apának is nagy szerepe van,hogy milyen vele a kapcsolat,sokan az apjukhoz hasonlót keresnek,stb...Nos az enyémet még apának sem nevezném.Ennyi. Az is közrejátszik,hogy a barátaim lelki szemetesládája vagyok és eddig még egyetlen normális kapcsolatot nem láttam.Csak azt láttam eddig,hogy a külvilág felé azt mutatják,hogy minden rendben van,közben egyik csalja a másikat, vagy más problémák sora.Én nem akarok ebbe a hibába esni,ennyi. 21/L
2012. szept. 4. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!