Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » MI lenne az az indok, amiért...

MI lenne az az indok, amiért képesek lennétek öngyilkosok lenni?

Figyelt kérdés

Gondolom , a kérdés önmagáért beszél, de arra is kíváncsi lennék , hogy elég indok-e az , hogy a nő , akit teljes szívemből szeretek , megtalálta a boldogságot , ami számomra csak szenvedést hozott....

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 7. 19:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

én akkor lenék öngyilkos ha eltörne az iPadem...

14/L

2012. dec. 8. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ahogyan végiggondoltam a történetedet arra a következtetésre jutottam, hogy te azért szenvedsz, mert nem birtokolhatod őt. Boldog, de nem melletted, és ez bosszant, mert nem kaptad meg, amit akartál. Itt csak a te birtoklási vágyadról van szó semmi másról. Szeretet... Tudod te hogy mi az? Mert te csak egy börtönt csináltál a marha nagy szeretetedből, amibe ő nem sétált be, és te most ott gubbasztasz egyedül a celládban... Ha kicsit jobban belegondolsz, akkor rájöhetsz, h az igazi szerelem az nem birtokló. Ezt tényleg gondold át, ne félj rászánni több napot is.

(Amúgy a "nő" szó miatt azt hittem legalább harminc éves vagy, nem tehetek róla, nagyon kis naiv vagyok :) Hidd el, ez a rossz érzés elmúlik, csak azt tudom én is mondani, amit az előttem szólók, nagyon sok lány van még a világon.)

Na, de hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak, én talán akkor lennék, ha vmi titkos ellenálló szervezet tagja lennék (pl. harcolnánk az ufók ellen), és az ellenség elfogna és azt mondaná, ha nem mondok el mindent a főhadiszállásról, vezetőkről stb, ak kínvallatással szednék ki belőlem. Tudom h gyenge a testem és megtörnék, ezért szerintem az öngyilkosságba menekülnék az árulás elől. Ha tudom, h ezzel a tettemmel sok barátom életét megmentem, ak megtenném.

2012. dec. 8. 18:50
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha utcára kerülnék, ha szakítanék a párommal( nem szerelmi bánat, egyszerűen ő az akiért élek, szó szerint, másom nincs) Asszem így ennyi
2012. dec. 8. 19:04
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem inkább ne
2012. dec. 8. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is börtönben lakok :D

De tudom! Ezt VÁLASZTOTTAM.

Választhatsz te is:

Elfelejted kizárod magadból az érzést s idővel talán lesz majd más

vagy

mivel még fiatal vagy van időd, csak kövesd figyelemmel hogyan alakul a sorsa, s ha úgy hogy mégsem marad együtt azzal akivel most együtt van, később talán kapsz egy lehetőséget... (én itt rontottam el, sokáig nem kerestem, pedig volt olyan időszak amikor nem volt épp párja)

[link]

2012. dec. 10. 14:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Én öngyilkos szeretnék lenni már több hónapja éve. ÉS hogy miért? Sosem volt még barátnőm, nincs önbizalmam, nem tudom kimondani az r-betűt bőrbeteségben szenvevdek, a szüleim állandóan bántottak senki sem támogatott, kiskoromoban sosem értem el mondjuk egy sportban hogy kapjak egy érmet, az igazán ad az embernek önbizalmat szerintem, de engem a szüleim nem is küldtek sportolni, focizni nagyon szerettem volna de sohasem vittek el kiskoromban, és még pénzt sem adtak rá. Ezért nagyon kevset sporotoltam életemben, és kövér is vagyok valamennyire. Tehát nincs rajtam az a jó kemény fiús férfias alkat. ÁLtalános iskolában is terrorban éltem,,, sőt már ovodában is vertek engem. Az anyám mondta hogy kb. 1-2 évesen 4-szer meghaltam aszem súlyos epilepsziában, csak visszahoztak az orvosok. Ha van élet a halál után vagy valami ilyesmi, akkor szerintem nekem nem kellett volna vagy rossz helyre születtem "véletlenül" és ezért haltam meg kiskoromban. Mert oka mindennek van. Ha nincs ilyen dolog a halál után akkor meg mi a francnak élni, legalábbis számomra. 20/F
2012. dec. 10. 21:53
 17/24 A kérdező kommentje:

SOkszor gondoltam bele , hogy most nem mondom meg neki , hogy mit érzek iránta , mivel azzal veszélybe sodorhatnám a jelenlegi boldogságát , és ezt nem akarom.Azt szeretném , hogy ő boldog legyen , de ha ez abba kerül , hogy én ne érezzem magam jól , akkor hát legyen. ÉS ekkor ugrott be az öngyilkosság, de erre sokan mondtátok, hogy ezzel szenvedést okoznék neki a hátralévő életében.... Csak az a baj , hogy nekem muszáj valahogy elfogadjam a választottját, de van amikor már nem bírok meglenni a bőrömben , és ekkor villan át az agyamon ez a kérdés : Életem szerelme, aki mindig fel tud vidítani nem szeret viszont; miért élek én egyáltalán?

De az öngyilkossággal csak szenvedést hoznék mások életébe, szóval valami mást kellene kitaláljak, csak nem tudom mit...

2012. dec. 10. 22:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Lassan ott tartok, hogy akár indok nélkül is...
2012. dec. 10. 22:06
 19/24 anonim ***** válasza:

"De az öngyilkossággal csak szenvedést hoznék mások életébe, szóval valami mást kellene kitaláljak, csak nem tudom mit..."

Igen, erre azt találtam ki, hogy átgondoltam ki az akinek fájna, s amíg ők élnek addig maradok, aztán ha addig sem lehetek együtt azzal akit, szeretek, akkor már nincs kiért s miért itt maradni...

A helyedben tanulnék, jó szakmát és pénzt gyűjtenék, mondjuk ha 10 év múlva alakulna úgy hogy kapnál egy esélyt, gondolj bele hogy mit éreznél, ha a mostani bánat miatt elcsesznéd az életed, s nem lehetnétek együtt mert nincs semmid?

Használd ki az időt, míg mással van, addig szabad vagy...

2012. dec. 10. 23:09
 20/24 anonim ***** válasza:

16-os te még csak !!! 20 éves vagy

van szakmád? jó állásod? vagy tanulsz?

sport:

van szabadidőd?

kezdj el sportolni minden héten 2x, később 3x

fegyencedzést ismered?, ha el akarod kezdeni adok könyvet meg edzéstervet egy jó kis táblázatba összefoglalva

a kérdés az mit akarsz, holnapra nem fog átváltozni a tested, ha továbbra sem csinálsz semmit

tehát el kell kezdened mást csinálni mint eddig

a kérdés az, pl hogy mit szeretnél 5 év múlva?

ugyanezt leírni?

vagy azt, hogy leadtam a súlyfelesleget és meg is erősödtem, javult az alakom?

Te is most egyedül vagy kell legyen rá időd, hogy magaddal foglalkozz...

Az érmekkel ne foglalkozz, a leendő barátnődet úgysem fogja érdekelni a hiánya...

Az hogy mi VOLT eddig nem érdekes, most vagy egy bizonyos állapotban, és a kérdés az hova jutsz el EBBŐL?

vagy hogy maradsz-e UGYAN EBBEN?

vagy elmozdulnál egy olyan felé ami JOBBAN TETSZIK?

akarsz tenni ezért valamit?

2012. dec. 10. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!