Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség, nagy szükségem van...

Segítség, nagy szükségem van segítségre és törődésre! Valaki csak pár kedves szót?

Figyelt kérdés
Pár jó szóért esküszöm ölni tudnék. Már nem értem miért is csinálom tovább ezt nap mint nap. Elegem van, már saját magamat sem viselem el. Kérdem én, ha van még ezen a borzalmas világban bármi jó, hozzám miért nem jut el?? Nem akarok újra pszichológushoz járni, de a szüleim nem segítenek, csak lepasszolnak neki. Könyörgöm, segítsetek, némi törődést, ha csak látszatból is, sajnálatot, bármi kis kedvességet, mert már komolyan nem hiszem, hogy lenne értelme bármiért is tovább szenvednem!

2012. dec. 3. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=tGYp4KjvoQ4

Engem ez a szám megnyugtatott. Mondd hogy, tudod hogy szeretlek ! ! ! ! Ugye tudod ???!!

Én sem kapok szeretetet senkitől, viszont érzem, hogy annyira tudnák szeretni, szivből, önzetlenül..... :D

2012. dec. 10. 12:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is így érzek. Köszönöm!
2012. dec. 14. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
2012. dec. 14. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha te is igy érzel, akkor már máris van életcélod.

Csupán meg kell találnod, hogy ki az aki megérdemli a szeretetedet. Van olyan, ...és lehet, hogy mikor neked rossz pillanataid vannak, Ő egy időben ezzel , pont olyan valakiről álmodozik mint TE!

Van remény, én is azt az egyvalakit keresem..., bár szerintem több ilyen egyvalaki is van! ...és pont minket keresnek ! ... :D

2012. dec. 14. 23:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az Avril számot is :D

Hát igen, néha felfénylik egy kis remény, de sajnos nem vagyok képes szeretni, úgyhogy ezt is buktam :/

2012. dec. 16. 01:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretlek!!!<3
2013. okt. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!