az utobbi időben (lassan 1 éve) nagyon szánalmassan viselkedtem, futottam a fiúk után, olyanokat csináltam hogy csak ugy megfogtam a seggét a buliba .. teljessen lealacsonyodtam ilyen ribanc szintre, pedig nem voltam ilyen.. az összes barátomat elvesztettem régebbről, nagyon megakarok változni.. elakarom felejteni a multat mindent amit eddig tettem.. új életet kezdeni normális lányként, de attol tartok hogy lehet nagyon elcsesztem mert most szeptembertől jöttem új suliba és itt ilyennek ismertek meg.. és a nyomulós ribanc lehet a jelzőm szerintem.. letudom én ezt még valaha vakarni magamról ugy hogy elfelejtsék és ne ez jusson egyből eszükbe rólam??
Nem fog könnyen menni, de idővel lehet, csak kitartónak kell lenned.
2012. dec. 1. 23:30
2/16 anonim válasza:
Őszinte leszek, ritka nehéz lesz, de azért nem lehetetlen. Elsőnek is, ne tántorítson el semmi, még ha folyamatosan ezeket a dolgaidat az orrod alá is dörgölik. Amúgy meg leírtad, mit csináltál rosszul. Tehát annyira nem kell kérdezned. Tudod mitől lehet ez a híred, akkor mi a kérdés?
2012. dec. 1. 23:32
3/16 anonim válasza:
Mindent lehet, csupán akarni kell hidd el ;)
2012. dec. 1. 23:32
4/16 anonim válasza:
igen kezdhetsz uj eletet. erre mindig megvan a lehetoseg csak rajtad mulik . S ha talalsz magadnak egy rendes sracot sokkal konnyeben fog menni . Sok sikert
2012. dec. 1. 23:33
5/16 anonim válasza:
Húú de jóó! :DD
Örülök, hogy meg szeretnél változni! :)
Figyelj jobban a tanulásra szerintem. Próbálj meg úgy összebarátkozni az osztálytársaiddal (házi, dogára készülés, stb...)
Manapság eléggé felszínesek az emberek (húúú, általánosítottam :O). Úgyhogy a változást kezd a külsődnél! :)
A belső pedig... nehéz lesz, lassú lesz. De ha már így elhatároztad, akkor menni fog! :)
Mennyi idős vagy amúgy?
2012. dec. 1. 23:34
6/16 ekeke válasza:
Megfelelő sebességgel és erővel kell mozgatni magadban a barátod részét naponta 1-2-szer, és ez garantáltan elmulasztja. Ha meg nincs barátod, szerezz.
2012. dec. 1. 23:36
7/16 Hanariko válasza:
aze lső lépés, hogy fölismerted a problémát, a második, hogy elhatároztad magad. Idáig jó. ha msot szeptembertől vagy csak új közegben akkor szerintem még menthető a dolog. ne fogdosd pasik seggét, ne öltözz r*bancosan meg ilyesmi... esetleg még tanulj is (bár nem írtad hogy azzal most hogy állsz)
2012. dec. 1. 23:37
8/16 anonim válasza:
Még annyi, hogy:
Tudod, a múltat nem lehet megváltoztatni, de most megtanultad, hogy hibáztál, és ez jó dolog! :)
Kijavítani nem lehet, úgy érzem ezt te is látod... és most tényleg készen állsz a változásra!
Sok sikert! ;)
2012. dec. 1. 23:37
9/16 anonim válasza:
Egyszerűen mondom Csernus-módra:
Egy bal.asz vagy aki semmi máshoz nem, csak a ribis módszerekhez. Elmondom hát:elbasztad, ez már rádragad. Ez tényleg szánalmas, és már nem tudsz különösen mit tenni.
Ez a:"senkim sincsen, mindenkim elhagyott, én vagyok a leg-megsajnálandóbb ember a világon"
A Gyik tele van veletek...
És hogy válaszoljak rá: Nőj fel végre! Húzd ki a fejed a tudod honnan, és nyisd ki a szemed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!