Ricsi12345 kérdése:
Ha azt mondom Létezik Isten! . Miért tagadják meg sokan? Mikor tényleg létezik . Tapasztalom minden nap és nagyon szomorú, hogy nagyon sokan megtagadják.
Figyelt kérdés
Jézus él!2012. nov. 29. 21:16
12/20 anonim válasza:
Kell még abból a thai cuccból? :)
13/20 anonim válasza:
Azért mert abban hiszünk amiben akarunk!
Ha én nem hiszek Istenben akkor nem hiszek az ,hogy te hiszel benne kb hidegen hagy.
14/20 anonim válasza:
Mert a te tapasztalatod a te tapasztalatod, nem a másé.
15/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek saját akaratot adott az Úr. De döntesz elfogadod-e őt , vagy nem! De figyelj , én is így voltam , gondoltam jajj hagyjuk már ez hülyeség hiszen hogyan bizonyítják ezt hogy ő van. Hiszen lehet csak az emberek agyszüleménye az egész. Hiszen mindenki másban hisz . De tudod mit?:) Mikor megismertem és befogadtam..csak nagyott néztem! Hogy bakker...ő van!:)) És ilyet nem éreztem még!:) Ilyen jót!:)
2012. dec. 2. 10:57
16/20 A kérdező kommentje:
De elmondom még egyszer Jézus él! és fogadjátok be , mert szeret minket és hamarosan itt lesz ...
2012. dec. 2. 11:04
17/20 Shai-Hulud válasza:
Köszönjük a jótanácsot!
De.... én már csak megmaradok ilyen megrögzött ateistának. :-D
Pedro
18/20 anonim válasza:
Honnan a francból jön ez a sok szenteskedő, aki nekiáll kötekedni, majd az álszent szövegével jön, hogy "persze ez a te döntésed!". Hányok az ilyenektől. Ha érdekel a válasz reagálj normálisan, ha meg leszarod, minek itt bosszantani mindenkit ilyen kérdésekkel?!
19/20 anonim válasza:
Most akkor Jézusról írsz vagy Istenről?
20/20 anonim válasza:
csak annyit mondok hogyha egyáltalán létezik,
akkor én leszek az aki eltörli a létezését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!