Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van, hogy egyszer...

Miért van, hogy egyszer nagyon jó kedvem van, egyszer meg ellenkezőleg, és olyankor bunkózom itthon?

Figyelt kérdés
Igazából jó lenne ha mindig jó kedvem lenne, vagy legalábbis ne lennének ilyen szélsőséges hangulatingadozásaim. Egyik pillanatban boldog vagyok, másikban meg lesúlyt rám valami rossz kedv és világvége hangulat. Lehet erre szedni valamit? Mert így szerintem hamarosan túl leszek az első szívrohamomon. És a legrosszabb, hogy bunkó tudok lenni, vagy legalábbis ha velem bunkók, nem tudom visszafogni magam hogy nem szóljak vissza. Ez leginkább itthon játszódik le. Meg türelmem sincs senkihez.. Nagyon zavar, főleg mert nem szeretném, hogy a kishugom így emlékezzen a nővérére ha nagy lesz. Elég az, hogy a másik hugom emlékszik hogy hogy "terrorizáltam" kiskorunkban. Kicsit vezető jellem vagyok, azt hiszem ezért voltam olyan, de most nem ez a lényeg. Szóval mit tehetek, hogy stabil legyen a lelkivilágom?
2012. nov. 28. 22:57
1 2
 11/13 Jézus :) ***** válasza:

Ezen én i s végig mentem.

Nem akartam többet bunkóskodni és nyomorultan érzni magam. Tudtam, hogy ez nem normális. Elkezdtem gondolkodni mi az élet értelme. Rájöttem, hogy a szeretet, amit évezredek óta szánkba rágnak, de mi nem látjuk. A megbocsátás. Az előítélet nélküliség és a szeretet minden és mindenki iránt. Még ha esik az eső is kint, benned hétágra süt majd a nap, és semmmilyen külső hatás nem tudja eltakarni a napodat belül. :)

2012. nov. 29. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: ne szedjél gyógyszereket. Semmire nem használ, csak még jobban előjön tőle a problémád, főleg akkor ha abbahagyod. Szóval a bogyókat felejtsd el!

Gyógyszerek nélkül,emberien tudsz magadon segíteni: megpróbálod magad kontrollálni. Először nehéznek tűnik, de mindig kis lépésekkel kell előrébb haladni,és sikerülni fog. Én is kipróbáltam, és sikerült. De van amikor sajnos még nekem is előjön ez a hirtelen rossz kedv,és türelmetlen leszek. De próbálkozom, és eddig jó az eredmény.Sok sikert hozzá!

2012. nov. 29. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:

"Szóval mit tehetek, hogy stabil legyen a lelkivilágom?"

Szokj le a fociról való fogadásokról! :)

2012. nov. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!