Miért van, hogy egyszer nagyon jó kedvem van, egyszer meg ellenkezőleg, és olyankor bunkózom itthon?
Ezen én i s végig mentem.
Nem akartam többet bunkóskodni és nyomorultan érzni magam. Tudtam, hogy ez nem normális. Elkezdtem gondolkodni mi az élet értelme. Rájöttem, hogy a szeretet, amit évezredek óta szánkba rágnak, de mi nem látjuk. A megbocsátás. Az előítélet nélküliség és a szeretet minden és mindenki iránt. Még ha esik az eső is kint, benned hétágra süt majd a nap, és semmmilyen külső hatás nem tudja eltakarni a napodat belül. :)
Őszinte leszek: ne szedjél gyógyszereket. Semmire nem használ, csak még jobban előjön tőle a problémád, főleg akkor ha abbahagyod. Szóval a bogyókat felejtsd el!
Gyógyszerek nélkül,emberien tudsz magadon segíteni: megpróbálod magad kontrollálni. Először nehéznek tűnik, de mindig kis lépésekkel kell előrébb haladni,és sikerülni fog. Én is kipróbáltam, és sikerült. De van amikor sajnos még nekem is előjön ez a hirtelen rossz kedv,és türelmetlen leszek. De próbálkozom, és eddig jó az eredmény.Sok sikert hozzá!
"Szóval mit tehetek, hogy stabil legyen a lelkivilágom?"
Szokj le a fociról való fogadásokról! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!