Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az tényleg olyan nagy gond,...

Az tényleg olyan nagy gond, ha valaki zárkózott, csendes?

Figyelt kérdés
Mindenki kritizál ezért, hogy változnom kellene. Nem lehet valakit így elfogadni? Akkor már nem ér annyit, mint mások?
2012. nov. 28. 00:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
Utolsó, magamra ismertem a válaszodban. Én is hasonlóan jártam végig az iskolákat és most pedig itthon vagyok csak már hónapok óta :/
2012. nov. 28. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

ne foglalkozz velük, idióták. remélem nem gondolkodtál el azon komolyan, hogy benned van a hiba.

"de te jobban éreznéd magad ha nyitottabb lennél"

baromság. az ilyen embereket utálom a legjobban, akik meg akarják mondani, hogy másoknak mi lenne jó.

"neked is jobb, könnyebb és "szórakoztatóbb" lenne ha kicsit bátrabb és nyitottabb lennél. Több ismerős, barát stb. Ezt tapasztalatból íróm :)"

ez is baromság, tapasztalatból mondom.

" Idővel téged is zavarni fog valószínűleg, én sem értettem miért izélgetnek ezzel, most viszont már engem is zavar."

klisé ez is

"Rólam is azt gondolják,zárkózott, szégyenlős vagyok, pedig csak csendben figyelem őket és azon gondolkozom, milyen idióták."

és akik idióták élvezik is a többi idióta társaságát. ez azért halott téma, mert az emberek többsége nem zárkózott, csendes, nem veszi észre saját idiótaságát, ezért többnyire itt is csak olyan válaszok lesznek, hogy változz meg, legyél cserfesebb meg nyitottabb...

"nem szeretem a csendes, zárkózott embereket, akiket valaki elcibál egy társaságba, "

ők se szeretik ha elcibálják őket. csak ezek az emberek tanulnak/dolgoznak/az élet egyéb területein vannak ott, ahol nem választás kérdése, hogy tartózkodnak vagy sem, így idővel közeledni akarnak majd mások.

"Attól függ, hogy jól érzed-e így magad."

pontosan

2012. nov. 28. 17:14
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
jobb ha megváltozol amíg még nem késő ,mert én amin átmentem emiatt azt nagyon nem kívánom senkinek!
2012. nov. 28. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:
95%

Ha jól érzed magad így, akkor nem. Ha nem érzed jól magad (esetleg ezt le is tagadod) és csak azért vagy ilyen mert van valami bajod ami miatt nem tudsz megszólalni, akkor baj.

"hogy kicsit elmozduljak az introvertált nagyon értékes vonaltól"

Hidd el az ilyen embereknek általában ugyanúgy megvan a problémájuk mint pl. a kötekedőknek. A legtöbb ember nem önszántából bánik köcsögül (köcsögség az is ha nem szólsz a másikhoz) a másikkal, hanem mert valami pszichés baj miatt. A legritkább az az eset aki valóban lenézi a másikat.

2012. nov. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!