Mások is vannak, akik annyira boldogtalanok, hogy sokszor úgy érzik már nem is vágynak a boldogságra?
első egyetértek.
Pedig nekem van barátom, aki mindent megtesz értem, mégsem érzem, h boldog lennék, sőt, egyre többször bőgök a bizalmatlanságom miatt. Úgy érzem, h senkit nem érdeklek, és én sem megyek oda senkihez.. idegesítenek mások "problémái".. nem tudom, h mitől van, de elegem van...:( 17
Én is így vagyok vele. Igazából nekem a világgal is bajom van, hogy miért ilyen igazságtalan. Nincs munka, uralkodnak rajtunk a politikusoknak nevezett színészek/bábok, akik elhitetik velünk,hogy szabadok vagyunk és hogy jogunk van szavazni(de mindez csak illuzió ) , de valójában semmi értelme nincs az egésznek, mert amit látok, hogy újra és újra (akárki is a miniszterelnök) elnyomás van. És mindig csak a kisember szívja meg. Éhbérért dolgoztatják az embereket. A rabszolgák vagyunk mindannyian. És sokan nem látják át ezt az egész helyzetet amiben vagyunk.Mérgeznek minket ételekkel, mérgezik a vizet a levegőt, a médiában semmi másról nem hallani csak terrorizmusról, tökéletességről, gyilkosságokról... Úgy kezelik ezt, mintha nem is itt élnének ezen a bolygón. Mintha nem tudnák,hogy miért van az,hogy még mindig akkora a szegénység,nyomorúság, hogy gyerekek éheznek.
Ezek miatt nem lehetek igazán boldog, ha egy ilyen romlandó, undorító világban kell élnem!
Persze,hogy vannak.De nem kell feladni! Küzdeni kell a boldogságért! És optimista embernek kell lenni.
Nekem is gyakran ez jár a fejemben,de próbálok lekötni magam valamivel.Ilyenkor kell egy kis kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!