Ket honapom van arra, hogy kozvetlenebb es nyiltabb legyek. Hogyan?
Eleg egyedi es hosszu a tortenetem.
Ket eve iskolavalasztas elott alltam. Megjeloltem a mostani sulimat, elso helyen, fel is vettek. Nagyon rossz dontes volt. Altalanosban semmilyen problemam nem volt, nagyon jo volt a kozosseg. Most muszaki szakkozepbe jarok, az osztaly tele van idegesito, retardalt hulyegyerekekkel. Termeszetesen vannak normalisabbak is...
Osztalytarsaim bunkosagat nem akartam atvenni, ezert kikozositettem oket. Igen, senkit nem engedtem magamhoz kozel, senkivel nem beszelgettem. Altalanos iskolai haverokkal tartottuk a kapcsolatot, kesobb ez megszakadt. Durvan 1 ev 3 honapot baratok, ismerosok nelkul eltem. Senki nem volt es most sincs, akivel ki lehetne mozdulni. Tanulmanyi eredmenyem jo. Elhataroztam, hogy ez igy nem mehet tovabb, atmegyek egy gimibe. Kivalasztottam a sulit, megneztem, nagyon szimpatikus. Tehat megvan, hogy hova megyek. Jelenleg az a celom, hogy felevkor atvegyenek, mindent megteszek ezert. Ez a napokban volt, elhataroztam, hogy mit valtoztatok magamon... Ez eddig nagyon jol megy. De! 1 ev 3 honapig senkivel nem beszelgettem, szuleimen kivul. Veluk is csak annyit, hogy mi volt a suliba... Teljesen leepult a kommunikaciom. Nem, nem bunko lettem, hanem problemat okoz a masik emberrel/emberekkel torteno beszelgetes. Talan onbizalomam lett nulla, de nem hiszem, nem felek a beszelgetestol. Regen nem volt semmi, ilyen problemam. Van olyan, hogy elkezdek valamit mondani, ami a vegere tok ertelmetlen lesz. Ha pl. valami komoly dologrol van szo akkor atporgetem a fejemben, hogy hogyan is lesz ez ertelmes. Ekkor semmi gond nincs. Szokincsem megvan, olvasok, filmeket nezek... Problemt okoz az emberekkel valo kommunikacio. Hogyan tegyem ezt rendbe januar elejeig? Az uj suliba ugy akarok menni, hogy nincsen ez a dolog....
Ugye mar biztos, hogy otthagyom a mostani sulimat. Ezert elkezdtem kiserletezni, hogy mire vevok az osztalytarsaim, de nem megyek vele sokra...
Ha régen ment, jövőre is menni fog.
Új közösségben úgyis idő kell míg beilleszkedsz, fokozatosan a kommunikációd is vissza fog épülni.
Addig is próbálj chatelni, fórumozni. Írásban át tudod tekinteni a gondolataidat, van lehetőséged rendezni is őket.
Hát ez tökre olyan mintha én írtam volna:D
Mármint totál igaz rám. Csak én sajnos nem jutottam el odáig, hogy "-Jó akkor, most változtatok és átmegyek egy másik suliba..gimibe"...de lehet nekem is ezt kéne..
Volt osztályomat imádtam, nagyon jó kis közösség voltunk. Bekerültem egy szakközépiskolába ahova a nyelv miatt jöttem és ez elvileg a gimnáziumi része, de azért mi is veszünk műszaki tantárgyakat is sajnos...
Most már 1 év és 3 hónapja vagyok itt(mint te)Mivel én lány vagyok, a lány társaságot ismerem jobban innen. A csajok fele kibeszéli a másikat, fikázza az osztálytársait, megy a megjátszás ezerrel és a többség azért jött ide, mert mivel műszaki suli, rengeteg a fiú...o.o....Én ezen ledöbbentem. Azért választanak sulit, mert itt majd jól be tudnak pasizni...Hát grat...
Fiúk meg olyan idióták(van vagy 3 normális, de ők évfolyamtársak voltak előző sulimban) ...hordják be a drogot, sorra csatlakoznak a cigizők társaságába, leköpik a másik tolltartóját, belefinganak a táskájába a másiknak.,...egyszerűen a falra mászok ezektől..(ezt pontosabban egy 2-3 srác csinálja de a többi meg ezen röhög..) én meg szörnyülködök, hogy hova kerültem...
Szóval 1 év 3 hónap..ennyi ideje nem kommunikáltam volna az emberekkel, ha nem lenne 4 normális csaj az osztályban, plusz a volt osztálytársam akivel délután együtt megyünk haza.
Értem miről beszélsz, nehéz egyikről a másikra átváltani. Én minden nap ezt csinálom. Suliban csak ülök a padban, tanulok, kb túlélek ezek között. Aztán hetente 3-szor találkozok a volt fiú oszt. társammal és mivel ő fel van töltődve, beszédes , teljesen simán átváltok a régi énemre és megy a kommunikáció. Kivéve persze, ha nagyon leharcolt napom van ezek miatt...
Najó nem akarom itt nagyon szaporítani a szót, téged untatni meg végképp nem, szóval a lényeg az, hogy majd menni fog. Csak arra ügyelj, hogy milyen lehetsz a környezeted számára, milyen a kisugárzásod. Vedd lazára és próbálj meg hozzászólni a témákhoz. Aztán egyre könnyebben megy majd és újra a régi leszel:)
Találni kell egy normális közeget és újra a régi éned tör majd a felszínre:D
Sok sikert az új osztályhoz!:) Bátor vagy:D
(Majd ha gondolod, dobhatsz egy levelet, milyen az új osztály, hogy sikerült a beilleszkedés...meg amúgy is írhatsz...ha unatkozol épp:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!