Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak engem már...

Mit csináljak engem már nagyon zavarnak?

Figyelt kérdés
az osztályban az egyik legjobb tanuló vagyok így mikor dolgozatot írunk mindig mellém ülnek hogy segítsek nekik, ha meg nem segítek addig mondják hogy segítsek hogy muszáj segítenem mert miattuk nem tudom megírni a dolgozatot normálisan... nem tudok rá koncentrálni. már rá paráztam a holnapra.gondoltam arra hogy megmondom neki szépen nyugodtan,de félek nem érti meg... mit tegyek ellenük??,
2012. nov. 21. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

szólj a tanárnak mikor a többiek nem látnak, hogy ültessen el. vagy pedig vágj le egy kisebb hiszti rohamot, vagyis lássák rajtad a többiek, h ideges vagy, és akkor nem baszogatnak annyira. mondjad nyugodtan, h tököd tele van már velük és nem tudsz tőlük figyelni.

nem biztos, hogy ezek a módszerek mindenkinél beválnak, de nálam tuti.

2012. nov. 21. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ülj közvetlen a tanár elé.
2012. nov. 21. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor ültesd a barátnőidet mellé.Akkor nem tudnak odanyomorogni hozzád :D
2012. nov. 21. 17:35
 4/9 A kérdező kommentje:
az a probléma, hogy a drága barátnőim azok akik zaklat meg nem CSAK ők. és igen hiába vágtam le hiszti rohamot akkor se hagynak..
2012. nov. 21. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy először megcsinálod a sajátodat, és ha végeztél, segítesz nekik. Ha addig zaklatnak, akkor később sem segítesz, de ha nyugodtan hagyják, míg megírod, utána kérdezhetnek tőled. Ez nálam bevált.
2012. nov. 21. 19:36
 6/9 A kérdező kommentje:
nálam még ez sem vált be
2012. nov. 21. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Légy egy kicsit keményebb velük. Ha segítesz nekik, akkor se a sajátodra figyelsz, ha nem, akkor zaklatnak, és akkor se a sajátodra figyelsz. Akkor meg inkább válaszd azt a lehetőséget, hogy nem segítesz nekik. Mondd meg nekik, hogy készüljenek fel rendesen, ha jó jegyet akarnak szerezni, vagy ülj olyan helyre, ahol tudod, hogy a környékeden senki sem fog kérdezni semmit. Meg lehet oldani.
2012. nov. 21. 22:04
 8/9 A kérdező kommentje:
könnyű mondani. hiába ültem olyan helyre utánam jöttek. hiába mondtam hogy nem segítek végig zaklattak.
2012. nov. 22. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:

ha ezt így folytatod tovább, (igen, te kedves kérdező!) nem is fog megoldódni a problémád. kismillió megoldás létezik erre, de az írásodból az jön át, hogy úgy igazán nem is akarsz tenni azért, hogy megváltozzanak a dolgok. te már beletörődtél abba, hogy ez így van és kész, és hiába próbálunk segíteni, te szinte tiltakozol ellene.. így hiába várod a válaszokat, csodát nem tudunk tenni. neked kéne változtatni a gondolkodásodon. nem egy megoldhatatlan probléma ez.

ja és tanárok nálatok nincsenek? vagy hogy a p.csába nem veszik észre, h mit csinálnak az osztálytársaid? ha ekkora ratyi a sulitok, hogy a tanárok az ilyesmit leszarják, válts iskolát!

2012. nov. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!