Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak engem zavarnak az ilyen...

Csak engem zavarnak az ilyen hozzászólások?

Figyelt kérdés
Ha valaki arról ír ki kérdést,hogy pl. melyik mekis kaját szereted,melyik instant levest,vagy melyik zacsis levest,rögtön megjelennek azok,akik leszólják ezeket az élelmiszereket. Miért nem lehet tiszteleteben tartani azt,ha valaki eszik ilyet? A kérdésre nem szoktak általában válaszolni,csak "beszólnak".
2012. szept. 9. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Engem az zavar, ha valaki rossz kategóriába teszi a kérdését, csak hogy felfigyeljenek rá.

Vagy, ha valamit elgépelek, vagy nem nyúlok el egy ékezetes betűig, vagy más, rögtön leoltják, hogy mit vár az élettől, ha helyesen sem tud írni.

Én ezeket törölném (válaszokat legalább), vagy büntetném ( pl. nem szólhat egy napig). Ezzel ugyanis csak felesleges vitát szítanak.

2012. szept. 9. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

A grammar nazik zavarnak a legjobban. Minden apró hibába képesek belekötni, pedig néhol egyértelműen látszik, hogy csak elgépelésről van szó.

Néha valóban idegesítően sok hiba van egy kérdésben vagy hozzászólásban, de nem (csak) erre kellene reagálniuk.

A másik fantasztikus dolog a fogalmazó és értelmező képesség.

A harmadik pedig a lepontozós játék. Minden témakörben, van ilyen barom (vagy többen), aki azzal szórakozik, hogy mindenkit lepontoz.

Függetlenül attól, hogy mit írt az illető.

A negyedik a kitalált kérdések.

2012. szept. 9. 13:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Engem is az ihletett. :)
2012. szept. 9. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Engem is zavarnak az ilyen hülyeségek.
2012. szept. 9. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Engem leginkább az ilyen kérdések zavarnak, mint amik a kérdező példájában szerepelnek. Ugyanis egyáltalán nem fontosak, semmi értelmük, és rongálják az oldalt. Unatkozik valaki és megkérdezi, hogy te mit eszel a mekiben, mi volt ma az ebéd nálatok, hány szál szőre van a kutyádnak. De azt is törvényszerűnek tartom, hogy ostoba kérdésekre ostoba válaszok jönnek, mert azt hiszem nem csak a kérdés értelmében, de stílusában is válaszolnak az emberek és akkor rendben is van.
2012. szept. 9. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:

"A kérdésre nem szoktak általában válaszolni,"

Pedig a kérdésre válaszolnak.

Ha az a kérdés, hogy melyiket szereted arra válasz, hogy egyiket sem. Aki tanult valaha magyarul, ezt megérti.

Ha úgy kérdezi, hogy a Mekibe járóktól kérdezném ... akkor valóban trollkodás azt írni, hogy "egyiket sem, mert nem járok oda". Hiszen a kérdés úgy szólt, hogy a Mekibe járóktól kérdezi.

2012. szept. 9. 14:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Két kérdéssel lentebb van a mekis kérdés és azt nem szó szerint idéztem,elnézést kérek érte. Persze,le lehet írni,de tovább kommentálni (pl. hogy szemét,egészségtelen) szerintem felesleges. Ha nem eszi valaki,hát nem eszi. De szemétnek titulálni egy ételt úgy,hogy máshol éheznek az emberek,szerintem illetlenség. El kellene fogadni azt,ha valaki ilyeneket eszik,attól még nem lesz rossz ember.
2012. szept. 9. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen ide szántam, és egy itteni válaszolónak (#3-as számú) ment.

Ugyanis a kérdésed alapját adó kérdésnél én azt válaszoltam, hogy nem szoktam mekibe járni, mert abból a pénzből, amit az ottani kérdező által felsorolt meki kajára elkölt, abból 2 ember jóllakik menüs ebédlősnél.

Erre írta #3-as amit írt...

2012. szept. 9. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
Meg ezeket a frusztrált, a semmiért lepontozókat is szeretem :D
2012. szept. 9. 15:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Ja bocsi,így már értem. :)

Hétvége van,ilyenkor nincs ovi,valamivel szórakoznia kell a gyereknek :P

2012. szept. 9. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!