Csak engem zavarnak az ilyen hozzászólások?
Engem az zavar, ha valaki rossz kategóriába teszi a kérdését, csak hogy felfigyeljenek rá.
Vagy, ha valamit elgépelek, vagy nem nyúlok el egy ékezetes betűig, vagy más, rögtön leoltják, hogy mit vár az élettől, ha helyesen sem tud írni.
Én ezeket törölném (válaszokat legalább), vagy büntetném ( pl. nem szólhat egy napig). Ezzel ugyanis csak felesleges vitát szítanak.
A grammar nazik zavarnak a legjobban. Minden apró hibába képesek belekötni, pedig néhol egyértelműen látszik, hogy csak elgépelésről van szó.
Néha valóban idegesítően sok hiba van egy kérdésben vagy hozzászólásban, de nem (csak) erre kellene reagálniuk.
A másik fantasztikus dolog a fogalmazó és értelmező képesség.
A harmadik pedig a lepontozós játék. Minden témakörben, van ilyen barom (vagy többen), aki azzal szórakozik, hogy mindenkit lepontoz.
Függetlenül attól, hogy mit írt az illető.
A negyedik a kitalált kérdések.
"A kérdésre nem szoktak általában válaszolni,"
Pedig a kérdésre válaszolnak.
Ha az a kérdés, hogy melyiket szereted arra válasz, hogy egyiket sem. Aki tanult valaha magyarul, ezt megérti.
Ha úgy kérdezi, hogy a Mekibe járóktól kérdezném ... akkor valóban trollkodás azt írni, hogy "egyiket sem, mert nem járok oda". Hiszen a kérdés úgy szólt, hogy a Mekibe járóktól kérdezi.
Igen ide szántam, és egy itteni válaszolónak (#3-as számú) ment.
Ugyanis a kérdésed alapját adó kérdésnél én azt válaszoltam, hogy nem szoktam mekibe járni, mert abból a pénzből, amit az ottani kérdező által felsorolt meki kajára elkölt, abból 2 ember jóllakik menüs ebédlősnél.
Erre írta #3-as amit írt...
Ja bocsi,így már értem. :)
Hétvége van,ilyenkor nincs ovi,valamivel szórakoznia kell a gyereknek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!