Miért érzem magam nagyon jól a semmitől? :D
Figyelt kérdés
Már egy ideje ez van, régen nem voltam ennyire "ilyen":D 24 éves srác vagyok, bár nem hinném, hogy ez az oka.2012. nov. 20. 17:31
1/9 anonim válasza:
beszélgettél valakivel és látod hogy boldog. ez rád is hat :D
addig örülj amíg valaki el nem bässza a kedved :D
2/9 anonim válasza:
hadd érezzem már én is jól magam
mit szívsz?
4/9 A kérdező kommentje:
nem beszéltem senkivel ma, ki sem mozdultam itthonról, délben keltem:D de jogos, minél kevesebbet beszélek másokkal, annál jobban érzem magam:O kezdek megijedni:D:D:D és mégcsak nem is cigizek, nem is iszok, szóval ...hm
2012. nov. 20. 17:36
5/9 anonim válasza:
tudom, h nem szokták kiadni a dealer nevét, de ilyen nekem is kell :/
6/9 anonim válasza:
bakker! szal semmi cucc... akkor nagy mákod van ember, és örülj, hogy jól vagy
7/9 anonim válasza:
Velem is így van, minél kevesebb ember vesz körül, annál jobban érzem magam. Nem vagyok nagy társasági lény az tuti. :D
8/9 anonim válasza:
valamiféle egyensúlyra találtál Magadban. Velem is megesik, ilyenkor örülj neki, hogy spontán jó minden. Én ilyenkor zenét hallgatok, elveszek a youtube világában, vagy megfogalmazódik bennem valami orbitális méretű életigazság :) szép napot!
9/9 anonim válasza:
Ha egyedül lehetek és békén hagynak akkor én is tök jól érzem magam! elvagyok a saját kis világomba, nem kell senkihez alkalmazkodni és ettől jó kedvem van, ennyi =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!