Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mihez értek? Semmihez?

Dedd kérdése:

Mihez értek? Semmihez?

Figyelt kérdés

Már rengeteg mindent kipróbáltam autodidakta módon, de semmihez nincs akkora érzékem, hogy építeni lehessen rá.

Zongoráztam, gitároztam, rajzoltam, programoztam, 3d modelleztem, elektronikáztam, angolt tanultam, stb. de mindet csak egy bizonyos szintig, nem tudok jobb lenni. Hogy deríthető ki, hogy jó vagyok e valamire? Szar az állásom, kreatív munkát akarok.

2012. nov. 20. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenki jó valamiben. :D Kreatív munkát? Hát akkor ajánlanám a marketing, média és reklám állásokat. Meg zövegíró, grafikus, webszerkesztő, copywriter és hasonló munkák. Rengeteg dolog van. Angol tanulás nem megy?! Nekem se ment.. Aztán hozzá kezdtem a franciához és.. csoda történt. Rettentő könnyen tanultam/tanulom. Hozzákezdtem egy olyan nem veszíthetek semmit ha kipróbálom jel mondattal. Nagyon szimpatikus volt maga a nyelv. Amúgy én onkológusnak készülök. 22N Te hány éves vagy? :)
2012. nov. 20. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Tehát a lényeg az lenne hogy ne add fel és próbálkozz. A hit tart össze mindent:)
2012. nov. 20. 17:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Üdv! 23 vagyok (F). Írtam is régebben, újságírás felé tendáltam, de sajnos amikhez lenne egy kis affinitásom, abból nem lehet megélni. Megyeget az angol, felsőfok a cél, csak hát nem tudom, ki tart e a motiváció. Nem is tudom, mit érdemes manapság tanulni. A francia nekem is tetszik, csak félek a nehézségétől, nagyon ügyes vagy hogy megtanultad!
2012. nov. 20. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Köszi a dicséretet. Azt nem mondom hogy megtanultam de talán eltudnék társalogni egy francia emberkével. Nem kell félni!:) Egyfelől mert csak akadályoz meg mert rossz érzés. Egy időbe én magától a félelemtől féltem. 15 lehettem mikor a depressziósabb korszakomat éltem. Folyton féltem a félelemtől. De mára már kiiktattam magamból a félelmet. Tudom nehéz. De próbálkozni kell. Én úgy vagyok vele hogy nem veszíthetek semmit ha megpróbálom. Max. majd újra próbálom ha nem sikerül. Egészen addig amíg hibátlanul nem megy. Igen perfekcionista vagyok eléggé. De szerintem tehát összefoglalva valahogy így hangzik a dolog: Ne félj mert csak akadályoz, és rossz érzés! Meg mindenki jó valamibe. És csak úgy mellesleg.. Nem vagy valami öreg tehát szerintem még sok dolgot van lehetőséged kipróbálni. :D
2012. nov. 21. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg nem olyan nehéz az. Csak bele kell jönni.:) Hidd el ha egyszer elkezded akkor nem akarod majd befejezni. Meg különben is. Egészen imponáló tud lenni ha egy srác tud akár néhány szót is franciául. Mármint kicsit aranyos és nagyon romantikus. :D Tehát ezért is elkezdhetnéd. :)
2012. nov. 21. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
ui.: Mindegyik választ én írtam. Mármint az első válaszoló :)
2012. nov. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!