Nem értek semmihez. Szerintetek mit tegyek?
Szia.
Kb én is így vagyok vele. Tudod, azt kéne tenned, hogy sok dolgot kipróbálsz. Én az elmúlt év alatt rengeteg mindent kipróbáltam. Itt főként a sportra gondolok. És megtaláltam.
Szóval te is csináld ezt. Menj el vhova akár csak egy alkalomra. Hidd el valahányadikra sikerülni fog.
13/L :)
Valami sport tényleg kibővítené az ismereteidet, megerősítene testileg-lelkileg, önbizalmat is adna, bár ezen a téren nem tudom hogy állsz.
Persze ha ilyen problémád nincs akkor ajánlanék érdekes újságokat ( Földgömb, National Geographic, vagy akár Nők lapja, attól függ melyik áll hozzád kicsit is közelebb, bár mindegyikben vannak jó cikkek, szóval lehet nézelődni!
Itt gyakorikérdéseken is szerezhetsz elég nagy általános műveltséget, véletlen kérdés opcióval, tudományok, nyelvek, amin csak érdekel.
Remélem segítettem, minden jót!
Én is valami informatikai téren fogok elhelyezkedni. Értek is hozzá, Angol nyelv is ro hadt jó szerintem, és megy is. Gépeknél meg ugye az kell, mert szinte minden Angol...
Na mindegy, megfogadom Lasix válaszát; újságokból és a gyakorikerdeseken a tájékozódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!