Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pszichológiai eset lennék?

Pszichológiai eset lennék?

Figyelt kérdés

lehet, hogy elég érthetetlenül fogom leírni, hogy mi is a helyzet, előre is bocsi.

szóval az a helyzet, hogy én tudom nagyon jól, hogy nem vagyok egy szépség... mégis nagyon sokszor beképzelem, hogy sokan szerelmesek belém, vagy csak tetszem valakinek, közben szó sincs ilyenről. akkor, ha "szex közelben" voltam eddig mindig kihátráltam. ugyanakkor szeretnék már lefeküdni valakivel. a hangulatom egyik pillanatról változik, sőt a nézőpontjaim is. alkalmazkodom úgymond a környezetemhez, mindig azt mondom amit az adott társaság kíván. mintha több személyiségem lenne. lehet csak én reagálom túl ezeket, meg minden. de nem is sikerült teljesen jól leírni a helyzetet. szóval vmi ötlet?

2012. nov. 19. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerüen csak tini vagy :)) gondonolom 15-17 éves lehetsz hidd el sokan átélik ezt sôt,mindenki:))
2012. nov. 19. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tinédzsernek tűnsz. Ebben a korban minden normális ;)

A szex majd jön hamarosan, és tetszeni fog..

2012. nov. 19. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tini vagy, de ez nem minden tinire jellemző.

Nekem úgy tűnik, hogy félsz a visszautasítástól - beképzeled, hogy szerelmesek beléd ahelyett, hogy tojnál az egészre, és rájuk bíznád, hogy mit éreznek. Ha helyzet van, akkor megfutamodsz, mert nem mersz élni a lehetőséggel. Az állandó bólogatás is félelemre utal, félsz, hogy kirekesztenek. Pedig pont azt fogod ezzel elérni. Vállald fel a saját adottságaidat, a saját véleményedet, és magasról tegyél rá, hogy tetszik-e valakinek vagy nem.

2012. nov. 19. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, ez szerintem is túlmutat azon h húú én tini vagyok és hormonok, és gondok-bajok, alapvető idiótaság stb.
2012. nov. 19. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem olyan nagy probléma ez, hogy ne tudnál rajta változtatni. Önértékelési probléma és önbizalomhiány miatt kialakult nálad valamilyen megfelelési kényszer. Ezért viselkedsz úgy mások előtt, ahogy szerinted elvárják, valószínűleg azt gondolod, hogy az 'igazi' éned nem elég jó. És ennek kompenzálása az egód képzelgései.

Tisztába kell jönnöd magaddal, ha kell szakember segítségével, és helyükre kerülnek a dolgok.

2012. nov. 20. 12:11
 6/7 anonim válasza:
vagy csak nyilas a csillagjegyed :D:DDD azok ilyenek ált.
2012. nov. 28. 10:24
 7/7 A kérdező kommentje:
bak vagyok :)
2012. nov. 28. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!