Ez normális vagy pszichológiai eset?
Nagyon sokszor,hirtelen rossz kedvem lesz.Elkezdenek rossz gondolataim lenni.Például 2 éve megerőszakoltak,ezen nem tudom magam túl tenni,mostanában egyre többet jut az eszembe.Azt hiszem,ebből kifolyólag jön az egész.Utána azon gondolkodom,hogy a jelenlegi barátom is biztosan csak átvág, és hogy milyen hasztalan,semmirekellő ember vagyok,hogy még csak jogosítványom sincs,érettségim,semmi nyelvvizsgám és semmi pénzem szinte.Szakmát is csak jövőre kapok,ha egyáltalán le tudom tenni a sok lemaradásom miatt.Ilyenkor nagyon padlón vagyok és legszívesebben kifutnék a világból.
4 naponta szinte mindig elsírom magam ugyanezeken a dolgokon.Meg se hallom,ha valaki beszél hozzám,annyira jönnek a negatív gondolatok és csak sírok merev arccal a semmibe.A barátom sem érti sokszor,hogy mi a bajom és igazából én sem.
Akkoriban nem kértem pszichológus segítségét,mert úgy gondoltam,hogy könnyen túl leszek rajta és hogy egy pszichológus amúgy sem tudna semmiben sem segíteni,semmi nem változna...19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!