Pszichológiai eset vagyoK? Már én sem értem magam.
Mindennapjaim ugyanúgy telnek.Bemegyek az iskolába, nem értem a 99.9%-át akmit órán próbálnak a gyerek fejébe ütni.pl matek/fizika/kémia,próbáltam mindegyikből tanulni de soha nemment, 8év után rájöttem hogy hülyeség is odafigyenem. Bemegyek,unatkozok, büfézgetnek melletem a kis jómódú csajok, míg én éhezek.Sikerélményeim nincsenek. Suli után általába hazajövök, és ismét unalom. Unok mindent, nem tetszik semmi,ami tetszene ahhoz kva sok pénz kéne,viszont diákmunkát nem vállalhatok,anyám csóró apám nincs,tesóim sincsenek,barátok se.
Lassan oda jutottam hogy csak a pénz érdekel. Vennék magamnak sok ruhát,1-2 jó parfümöt, mükörmöt is mert undoritóak a körmeim. De nincs pénz rá és más nem is boldogítana. Iskolába nem járok már 2hete be, nem is szándékozom, úgy érzem hülyeségnek koptatom a padot hisz ugysem értem meg amit tanítanak, csak éheznék meg lesném a lányokat akik minden órába büfézgetnek..
A hangulatom ingadozó volt mind addig míg nem lettem ilyen. volt mikor 5perc leakartam ugrani a 10.emeletről máskor meg nevettem magamon. Mostmár csak az hajt hogy meghaljak..Úgy érzem tényleg semmiért nincs élnem...Buta vagyok, Csúnya is vagyok (mások szerint nem) Csóró is, anyám is egy tetü....
Mindennapjaimat úgy élem mint egy barlangba semmit tevő ősember...
Tanács no1: Csúnya is vagyok (mások szerint nem) -ebből látszik, hogy hisztizel. Szerintem minden emberben van szépség, és ha akar, ki is tudja mutatni. Ha van interneted, egyáltalán nem értem, hogyan unatkozhatsz. Vannak fönn könyvek, filmek, zenék. Ha nem mennek a reál tárgyak, akkor próbálj meg kreatívkodni: rajzolással, ilyesmivel egy csomó idő elmegy. Vannak közkönyvtárak. Esetleg sportolhatnál.
Rossz érzés hátránnyal induni az életben, de mindenkinek van lehetősége elérni dolgokat. Ha esetleg vársz egy-két évet, biztos elmehetsz dolgozni. Ki van zárva, hogy a tanulás ennyire ne menjen. megpróbálhatnád előről az egészet.
A mamádat szintén otthagyhatod majd, amikor főiskolára mész. Nem kellenek olyan hűdenagy pontszámok. :)
rengeteg ismerősöm vesz ruhákat turkálóban, mert olcsóbb, egyedi, és át lehet alakítani... csak keresgélni kell.
Nem túl érett hozzáállás részedről, hogy másoktól a bbüfét meg a ruhákat irigyeled.
dehogy vagy az , majd ha 5 év után is fent áll ez akkor talán , gondolom még fiatal vagy 15 ?
csúnya biztos nem vagy , csak önbizalomhiányos
buta sem lehetsz , mert akkor nem gondolkoznál ezen
a pénz meg ne érdekeljen ennyire , nem a ruha teszi az embert , meg egyéb kellékek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!