Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mennyire normális?

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire számít a dolog önismereti kérdésnek, de azért belekezdek:

Kollégista vagyok. Nem rég megbántottam az egyik barátnőm. Nem volt komoly, fel volt fázva(elég rendesen) én meg mondtam h megyek wc-re. Ezért kicsit megharagudott, de később azt mondta nem gondolta komolyan, viccnek vette. De én ezt nem tudtam, kimentem, sírtam, h milyen szemét vagyok. Kicsit később láttam h keres. Olyan érzés volt, mint amikor a rémálmomban kergetnek. Felmentem a 3.-ra(az 1. lakunk) de megtalált. Nagyon meg voltam ijedve, kb úgy mint amikor rémálmomban megtalál az aki üldöz. Visszahívott, megnyugtatott, mert kicsit remegtem. Azt nem tudom, h az h félek az egyik legjobb barátnőmtől mennyire normális?

Bocs a kisregényért, de kellett az előzmény. Ha lehet csak normális válaszokat.

16/L

2012. nov. 17. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Szóval azért ment az egész szarakodás mert azt mondtad, mész WC -re, ő meg fel volt fázva...? Ezért sírtál meg bujdostál? Ilyet oviban csinálnak...
2012. nov. 19. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!