Szerintetek ez normalis v nem normalis dolog?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a vajat. Mindenhez szinte azt eszek, nyami! De nem langyis? Nok/lanyok velemenyere vagyok a leginkabb kivancsi! 18/F2012. nov. 4. 16:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem az langyi hogy szex kategóriába írod.
2/5 anonim válasza:
Langyis? Valójában ez a szó 'langyis'.
3/5 anonim válasza:
Ez hogy jön ebbe a kategóriába?
Mondanom sem kell, az étkezési szokásoknak nem sok közük van a szexuális beállítottsághoz. Legfeljebb vannak íratlan szokások (pl. nő ne igyon sört, pláne ne üvegből, férfi ne igyon színes, gyümölcsös koktélokat, mert akkor tuti langyi...), de ezek szerintem hülyeségek.
4/5 anonim válasza:
1. válaszolóval tökéletesen egyet értek!Mi köze ennek a szex,szexualitás kategóriához?
5/5 anonim válasza:
Ha azzal kenegeted a farkadat, mielőtt farbatúrod a szomszéd bácsit, akkor "langyis". Meg eleve ha farbatúrod a szomszéd bácsit az elég "langyis".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!