Nem tom h miért nem tudsz sírni,de én is sokszor vagyok így ,hogy belül sírok,de am nem tok sírni!
Én sem tom h ez mitől van!
13 múltam /L
2009. aug. 14. 21:24
3/11 anonim válasza:
Sziasztok!Kérlek segítsetek:(a barátom 20 éves és bulizni megy a rióba 20-án és kanos buli lesz:S ezért nem visz ami nagyon rossz mit csináljak
S.O.S.
2009. aug. 14. 21:58
4/11 anonim válasza:
Hát.... titokban kövesd..
2009. aug. 14. 22:45
5/11 A kérdező kommentje:
Elnézést,de itt ÉN kérdezek :|
2009. aug. 15. 11:36
6/11 anonim válasza:
Ne haragudj:( csak nem tudom hogy hol lehet kérdést feltenni mert még kb.két napja regisztráltam?amúgy mi a horoszkopod mert nekem szüz és én sem tudom miért nem tudom kimutatni az érzéseimet:S egyrészben jó más részben nagyon zavaró,és mégegyszer bocsi:)
amúgy halak/vizöntő vagyok (határeset),de nem hiszek a horoszkóban. Új kédést pedig úgy tehetsz fel,hogy kiválasztod a kategóriát,az alcimet és ráklikkelsz az Új kérdés szóra.
utolsó: a kérdés alatt válaszd ki,hogy mutassa a nem hasznos válaszokat és rájöszz.
Na,ennyit a kérdésemről -.-"
2009. aug. 15. 17:34
9/11 anonim válasza:
Amúgy, ti voltatok már nyaralni idén? :D
2009. aug. 16. 15:07
10/11 anonim válasza:
A kérdezőnek válaszolom, hogy részben lelki oka leht. Gyakran rászólnak a szülők a gyerekre: "ne bőgj", vagy ilyenek. Kialakul egy elfojtás. Más elfojtások is lehetnek z életben, ha túl szigorú a nevelés. Másik ok, ami velem is volt, hogy nem sírtam, de nagyon is fájt a szemem sokszor. Kiderült, hogy eldugult a könnycsatornám. Adtak műkönnyet, és egy természetgyógyász megtanított erre: egy üvegecske hársfamézet venni, kisújjunkkal a hársfamézből picikét az alsó szemhéjra kenni. Én gyakran megteszem ezt. Csorog a könnyem. Persze ez nem érzelmi dolog, mégis jó érzés. Utóbb kitisztult a könnycsatornám, és érzelmi okokból is tudok sírni. Szerencsére ritkán szoktam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!