Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha veszélybe kerülne a hely,...

Ha veszélybe kerülne a hely, ahol élsz és nem tudnál megmenteni csak egy embert, ki lenne az?

Figyelt kérdés
2007. aug. 31. 23:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
6%
A Szerelmem, vagy pedig a legjobb barátnőm... :S mindkettem fontosak... inkább nem jó ijenre gondolni... pff nem lehetne kettő? de ...őőő huh, nem tudom. a barátnőm, vagy a Szerelmem...
2007. szept. 1. 09:10
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt az embert, aki a legfontosabb az életemben! :)
2007. szept. 2. 18:11
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt, akinek a leginkább szüksége van az életre. Nem lehetek önző, hogy magamra gondolva csak azt mentsem, aki nekem a legfontosabb, mert utána egész életemben lelkiismeret fúrdalásom lenne. Talá egy csecsemőt, vagy egy olyan embert, akire szükség van még ebben a világban. Minden más esetben a nekem legfontosabbat választnaám, a szerelmem, vagy valamelyik családtagom. A kishúgomat mondjuk. Az már más kérdés, hogy egy ilyen helyzetben ott helyben eszembe jutnának-e ezek a nemes gondolatok.

Albert

2007. szept. 13. 15:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
A kutyám.
2007. szept. 14. 06:52
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....ez nagyon durva kérdés....lehetőség szerint mindenkit...édesanyám, édesapám, nővérem és a SZERELMEM!!!!!SEnkit nem hagynák benn....inkább én is bennt maradnák.....SOHA SENKIVEL NE TÖRTÉNJEN MEG EZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007. szept. 27. 13:24
 6/22 anonim válasza:
100%
Ha mindenki egy embert menthet meg akkor mindenki megment mindenkit..vagy neem??? Ha most történne A Szerelmemet mert a kisbabánk a pocakomban van:) egy 16 hetes kismama:)
2007. okt. 14. 15:36
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

a páromat, s zsebre vágatnám vele a kutyáinkat és a mókust, meg a somlóit a hűtőből.

:)

2007. okt. 22. 12:50
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Jajj ne kínozz ilyen kérdésekkel, ebbe még belegondolni is szörnyű... A szerelmemet, vagy a barátnőmet, nélkülük nem tudnék élni... Menteném még az öcsémet, és az egész családomat, a nyuszimat, a többi barátot, és mindenkit... De főleg a szerelmem és a legjobb barátnőm nélkül nem tudnék élni, akkor már inkább meghalnék én is.
2007. nov. 29. 21:33
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
inkánn én is ott maradnék de a két lányom kimenekíteném.mi pedig ott maradnánk a férjemmel.
2007. dec. 10. 16:23
 10/22 anonim válasza:
100%
Egyértelmü, hogy a gyermekemet!!!
2007. dec. 29. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!