Érezted már úgy, hogy a hely ahol laksz nem az otthonod?
Figyelt kérdés
Én amitóta elkoltoztunk még mindig úgy érzem, pedig már lassan 2 éve. Tetszik a lakás meg minden, szeretek itt lakni, csak egyszeruen nem érzem otthonomnak... Mintha csak egy hotel szoba lenne.. Nemtudom valaha fogom e még magam otthon érezni akárhol is...:(2009. jún. 23. 21:44
1/8 anonim válasza:
alakítgasd kedved szerint :)
tegyél képeket a falra ha nincs, az sokat javít..
vagy hozz bele dolgokat a régi otthonodból
2/8 A kérdező kommentje:
A régi otthonomból van itt jópár cucc, de oda tobbet már nem mehetek vissza... Amúgy talán onnan már nem is kellene semmi, rossz emlékek fuznek hozzá! Hiába csinálok akármit, akkor sem érzem az otthonomnak, pedig nagyon jó kis lakás...
2009. jún. 23. 22:08
3/8 anonim válasza:
mi 5 éve költöztünk..2 év után én sem éreztem magam egyáltalán otthon, sőt, néha még most sem..de azért jobb a helyzet.
4/8 anonim válasza:
Mi 5ször költöztünk, sosem éreztem magam otthon, még most sem pedig ezt a házat mi magunk építtettük 4 éve. De rájöttem nem a házzal van a gond nem is a várossal hanem az egész országban nem érzem otthon magam. Néhányszor voltam külföldön ott soha nem volt ilyen gondom. Még idegeneknél a család nélkül is otthonosabban éreztem magam. De én sem tudom miért lehet ez az érzés... elég furcsa dolog.
5/8 anonim válasza:
Mi pár hónapja költöztünk, de nekem nem volt ilyen gondom, már az eslő perctől kezdve, mikor először beléptem otthon éreztem magam, és azóta is!
talán azért mert én annyira vártam a költözést. Nem lehet, hogy túl hirtelen jött nálatok ez a költözés ötlete és nem volt időd igazán "felfogni", hogy költöztök és ezért nem is érzed otthol magad?
6/8 anonim válasza:
én már legalább 12szer költöztem életemben a szüleimmel. 1 éve pestre kellett költöznöm az egyetem miatt, de nagyon hiányzik a saját városom. utálom pestet, ezt a várost nem fogom az otthonomnak érezni. viszont a lakásom fenn a 10-en olyan, mint egy kis sziget, mikor hazajövök csak a családom van, nem érzem, hogy pesten vagyok, távol attól a helytől, amit szeretek. de valahányszor kilépek mindig hiányérzetem van. más is van ezzel így. én is nehezen szoktam meg az új lakást, de úgy alakítottam ki, ahogy nekem tetszik, sokszor csinálunk közös dolgokat a párommal és a tesómmal, főzés, játék és ez az othonommá tette.
7/8 anonim válasza:
6 éve élek itt. Imádom!!!!!!!!!!!!!! 2 év után még énis visszavágytam abba a kicsi panellakásba, de miután meggazdagodtunk és családi házba költöztünk, minden más lett. Egyszerűen imádok itt élni!!! Itt a legjobb a világon!! Sose hagynám ittt.
8/8 anonim válasza:
én olyat szoktam nagyon gyakran érezni,hogy otthon vagyok,és mégis az az érzésem hogy haza akarok menni..de nemtudom hol az a haza.. :S pedig bent vagyok a házba..nemtudom miért :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!