Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kell egy nyugodt hely. Valaki...

Kell egy nyugodt hely. Valaki segít?

Figyelt kérdés

Otthon nagy a hangzavar. Emeletes házba lakunk, felettünk, alattunk is üvöltenek. Éjjel-nappal megy a diszkó zene. Nincs ötletetek, hogy hol tudnék én nyugodtan olvasni, vagy hasonló dolgokat csinálni?

Köszi a válaszokat.

Üdv.

2011. febr. 4. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
wc?
2011. febr. 4. 22:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Neem, én a házon kívülre gondoltam...
2011. febr. 4. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Vásárolj a gyógyszertárban füldugót. A szivacs-füldugókat gyorsan meg lehet szokni és nagyon hatásosak. A puhábbak alváshoz is megfelelőek. Vehetsz külső zajokat kizáró fülhallgatót is, amiben szólhat halk, nyugodt zene.

100 éve még Budapesten vagy Bécsben iszonyú zsúfoltságban éltek az emberek (a munkásoknál 1-2 család + 1-2 albérlő élt egy szobában, a polgároknál is általában egy szobában voltak, főleg télen), a lakások kicsik voltak, ezért aki olvasni akart, az kávéházba, könyvtárba, olvasókörbe járt. Ezért volt annyi kávéház. Ha egyetemista vagy, az egyetemed könyvtárában biztos sok csendes hely van. Az MTA könyvtára is csendes, nyugodt hely. Bár én az ilyen helyeket sose bírtam, a füldugó az ideális.

A másik módszer átaludni a délutánt és késő éjjel, illetve reggel aktívnak lenni.

2011. febr. 5. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:

> A másik módszer átaludni a délutánt és késő éjjel, illetve reggel aktívnak lenni.

Jó hangosan aktívnak lenni!

Ha te nem alszol, senki más ne aludjon!

2011. febr. 5. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Olvasni? Hát hol máshol, mint egy könyvtárban?

Nem is értem a kérdést...

2011. febr. 5. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 11:20

Mi a bajod?

2011. febr. 5. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Pesti vagy? Ülj be a Starbucksba:D ott tudsz olvasni, netezni... Másik lehetőség, mint ahogy azt már előttem is írták, a könyvtár. Ha jön a jobb idő akkor keresel valami parkfélét , és egy padon tudsz olvasni:) Vagy mondjuk 10 körül, és felkelsz jó korán(6-7-kor), akkor talán még annyira nem nyüzsögnek az emberek:)
2011. febr. 5. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
*lefekszel-t kihagytam:D
2011. febr. 5. 22:51
 9/9 anonim válasza:
Nincs valami kert vagy park a közelben? Ott lehetne mikor jó az idő.pl nyáron:P és a friss levegő is jot tesz:)Télen meg még mikor rossz az idő könyvtárba, vagy egyik barátnődnél persze ha ő is szeret olvasni:P
2011. febr. 5. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!