Hogyan tudnék állandóan nyugodt maradni?
PL:ha megijedek akkor nyugodt maradok
ha stressz ér akkor is
ha valami nem jól sikerul akkor is..
Vagy valami ilyesmi.
Ha időnként izgulsz egy kicsit, az még jól is jöhet :) Én életemben egyszer akadtam ki úgy, hogy azt hittem hogy na most egy lépést se teszek már és megszólalni sem fogok soha többé... pedig csak nyelvvizsgáztam, de biztos voltam benne, hogy nem fog sikerülni. Amúgy bármikor máskor, ha izgulok, az csak feldob és segít hogy még jobb legyek :)
Az meg, ha megijedsz és össze sem rezzensz, az már nem is nomrális... az teljesen normális hogy élni akarsz, és ha olyan helyzet van, hogy neked menekülnöd kell vagy éppen száguld feléd egy autó aminek elájult a sofőrje, akkor ösztönösen fogsz cselekedni hogy megmentsd magad, és ezt az ösztönt nem éppen a legjobb megpróbálni elfojtani :)
Oké, ez most valószínűleg nem épp az a kategória, amire te gondolsz :) Szóval ha szeretnél minden helyzetben nyugodt maradni, akkor próbálkozz sokat, amikor izgulsz vagy megijedsz, vegyél mély levegőket, próbáld meg megnyugtatni magad... és idővel magától is jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!