Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék állandóan...

Hogyan tudnék állandóan nyugodt maradni?

Figyelt kérdés

PL:ha megijedek akkor nyugodt maradok

ha stressz ér akkor is

ha valami nem jól sikerul akkor is..

Vagy valami ilyesmi.

2011. aug. 2. 20:16
 1/6 Lonelinessandpain ***** válasza:
nyugtató :)
2011. aug. 2. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
hát sztem nincs olyan ember aki nyugodt az összes általad felsorolt helyzetben, na jó van, egy embert ismerek, de a nyguodtságát a hitéből nyeri, annyria vallásos. ergo ez sem normális, vagy esteleg akik bevannak flashelve, na mind1 sztem ez az életvele járója, nameg ha nem hallanánk a csapból is h sportolj ne stesszelj stb című dolgot a műsorokban, cikkekben stb stb akk minden csak úgy menne magától és észe se vennénk h milyen gyorsan megöregszünk x)
2011. aug. 2. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gyógyszerezd magad!Meditálj,jógázz,relaxálj,mérlegelj,gondolkodj pozitívan,lásd meg mindenben a szépet,találd meg a lelkiharmóniát,így alapból nyugodt leszel! Nyugi,meglesz ;)
2011. aug. 2. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
nem gyógyszerezem magam......:D
2011. aug. 2. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha időnként izgulsz egy kicsit, az még jól is jöhet :) Én életemben egyszer akadtam ki úgy, hogy azt hittem hogy na most egy lépést se teszek már és megszólalni sem fogok soha többé... pedig csak nyelvvizsgáztam, de biztos voltam benne, hogy nem fog sikerülni. Amúgy bármikor máskor, ha izgulok, az csak feldob és segít hogy még jobb legyek :)

Az meg, ha megijedsz és össze sem rezzensz, az már nem is nomrális... az teljesen normális hogy élni akarsz, és ha olyan helyzet van, hogy neked menekülnöd kell vagy éppen száguld feléd egy autó aminek elájult a sofőrje, akkor ösztönösen fogsz cselekedni hogy megmentsd magad, és ezt az ösztönt nem éppen a legjobb megpróbálni elfojtani :)

Oké, ez most valószínűleg nem épp az a kategória, amire te gondolsz :) Szóval ha szeretnél minden helyzetben nyugodt maradni, akkor próbálkozz sokat, amikor izgulsz vagy megijedsz, vegyél mély levegőket, próbáld meg megnyugtatni magad... és idővel magától is jobb lesz :)

2011. aug. 3. 20:00
 6/6 ReDoxXx válasza:
ha érzed h egyre idegesebb vagy kődd aki idegesít
2011. aug. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!