Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is nyugodt, állandóan...

Másnak is nyugodt, állandóan alvó babája van?

Figyelt kérdés

2 hetes ma a babám. Tápszeres, csak igen kevés tejem van. De azt mondta a védönö, most már többet ébren lesz. nekünk alig van ébren. Pl reggel 7-kor ébredt, akkor ettünk, a köv 3 óra alvást kihagyta, majd onnantól kezdve 4 óránként keltettem, de mindig vissza aludt. Ez mostanában így megy. Még 1 hete kihagyott minimum 2 alvás idöt és fent volt, most állandóan alszik. Másnak is van ilyen?

kezdek aggódni, mert mindenhol azt hallom hogy nem alszik a babája stb...

Persze nem azt szeretném hogy sírjon megállás nélkül, de aggódom, hogy baj van. Normális 2 hets babánál hogy szinte egésznap alszik, max evés idöben van fent?

Ha normális, akkor örülünk neki.

2010. okt. 12. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
az én kisfiam két honapos koráig csak enni kelt fel.Akkor én is agodtam de utána egyre többet volt fent ekkor megnyugodtam.
2010. okt. 12. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyémek is ilyenek voltak.Tedd össze a két kezed,nagy áldás az ilyen baba!Később is nyugodtak maradtak.Nekem mindig azt mondták h ha egy baba alszik,az az elégedettségének a jele.Éhes,kakás,fázós baba nem tud aludni.
2010. okt. 12. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja és az enyémeknél ez az evés-alvás kb. 7 hetes korukig tartott.

Amúgy nem sárga?

2010. okt. 12. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én Tököcském ugyan nem aludt ennyit, de csendben elvolt, evés időben piszkált csak. Aztán kinyílt a világ.

Még annyira kicsi, jószerivel csak vannak az ekkorka babák... Fog még ő eleget dorbélzolni neked:)

2010. okt. 12. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem, hogy ez normális, a mi babánk is sokat aludt az első pár hétben, akár 5-6 óra is eltelt két etetés között, ha nem keltettük fel. Az éjszakákat is végigaludta. Ezért mi is inkább keltegettük. 2-3 hete már többször felkel magától kb. 3 óránként, néha éjjel is, most 11 hetes. Ja és ő is kap tápszert az anyatej mellé a kezdetektől. Nagyon nyugis baba, nem sírós. Én is úgy gondolom, hogy ez egy áldás :)
2010. okt. 12. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
egy baba okkal sír, örülj neki, hogy a tiednek nincs gondja :-). kislányom is ilyen volt, sokat aludt, sose sírt, aztán ma mikor elvettem tőle a nem neki való játékot, ajjaj jaj 10 hósan már más lesz a világ :-)
2010. okt. 12. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szinte 5hetes koráig azt sem tudtam,hogy milyen a hangja ha sír.Mindig aludt.És később is jó alvó maradt.Most lesz egy éves,kiegyensúlyozott,nyugodt baba.Naponta kétszer alszik még mindig.
2010. okt. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!