Nyugodt lehetek, ha hason akar mostanában állandóan aludni a babám?
Figyelt kérdés
Van légzésfigyelőm, de a hasonfektetésről sok "rosszat" hallottam a bölcsőhalál miatt, egy kicsit asszem túlreagálom. Nyugtassatok meg csajok!2008. dec. 19. 10:16
1/9 A kérdező kommentje:
ja, bocsi 5 és fél hónaposak vagyunk
2008. dec. 19. 10:17
2/9 anonim 

válasza:

Az én kisfiam is 5 hós múlt és néhány hetes kora óta hason alszik (csak így tud jól aludni, háton mindig felriad), semmi gond nem volt emiatt.
3/9 anonim 

válasza:

a 4,5 hónapos fiam kb. 2 hónapos kora óta hason alszik amikor hanyadt raktam le 10 perc után felkelt. Így maradt a hasonfekvés már átalussza az éjszakét is végig hason. Légzésfigyelő jó dolog bízz benne, nekünk is van annak ellenére éjjel többször ránézek de békésen szundizik. Még egy amiért jó a hason alvás ha benn marad egy "kóbor büfi" az is könnyen távozik!
Nyugodj meg ha meg szeret így aludni akkor hadd úgy, van amelyik gyerek utál így lenni.
4/9 anonim 

válasza:

Nekem a fiam imád hason aludni csecsemö kora ota most hét éves a lányom hat hetes és ugyan ez a helyzet.
5/9 anonim 

válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz: kb 2 hónapos kora óta hason alszik, mert háton mindig felriadt. Most 1 éves. Nyugodtan altasd hason!!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Kellemes ünnepeket!
2008. dec. 19. 10:33
7/9 anonim 

válasza:

Az én fiam is csak hason alszik. Azt hallottam egy dokitól h mindegy h a baba hason vagy háton alszik, az oldaltfekvés a legrosszabb. Hát, mindenki mást mond, szerintem nyugodtan hagy hason aludni, nem lesz baj.
8/9 anonim 

válasza:

Az én kisfiam 6 és fél hónapos, háromhetes kora óta alszik hason. Nekünk is van légzésfigyelőnk, megbízható és nagyon szeretjük. A gyerekorvos és a csípőszűrést végző orvos is azt mondta, nyugodtan aludjon hason a gyerek, mert ha nincsenek légzésproblémái (ez Nálatok már régen kiderült volna), akkor a bölcsőhalál valószínűsége is kicsi, viszont a babának csak jót tesz a sok hason töltött idő.
9/9 anonim 

válasza:

3 hós a babám és már pár hetes kora óta éjjel hason alszik, nekünk is van légzésfigyelőnk, párszor be is riasztott már, mert tudnak ám marha mélyen aludni, főleg hason, mert nem zavarja őket a kezük, ami még hadonászik össze-vissza, de amúgy is normális, ha akár 10-15 mp-ig se vesznek levegőt, szerintem ha jól alszik hason és szereti, ne félj, tedd hasra nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!