20 hónapos kisfiam mostanában nem akar aludni délután. Ébresszem fel korán, hogy elfáradjon?
Figyelt kérdés
Unokatesóm azt tanácsolta, hogy ébresszem fel korán a kisfiamat hátha elfárad dél körül és akkor el is alszik. Ő mindig így csinálja, reggel 7-kor ébreszti a 2,5 éves kislányát, hogy délbe le tudja tenni. Aztán a délutáni alváskor is felébreszti, hogy ne aludja túl magát a kicsi. Náluk minden percre pontosan van. Én ettől egy kicsit idegenkedek.
Mi mindig 9-kor kelünk, hétvégén kicsit hamarabb. De eddig nem volt baj az alvással, ebéd után mindig elaludt 2 óra körül és aludt is másfél órát. Most viszont nem tudom mi lelte?? :)
Az éjszakát végig alussza, csak néha ébred fel inni, de utána alszik is vissza. Kb. 12 órát alszik éjszaka. Még szerintem szüksége van a délutáni alvásra.
2010. okt. 4. 16:03
1/2 anonim válasza:
Nem minden baba alszik már ilyenkor délután. Sztem hagyd, ha nem nyűgös, akkor nem álmos. Ne ébreszd fel reggel, én nem tenném.Tudják ők, hogy mennyi alvásra van szükségük.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy már elég neki ennyi alvás is. Elég sokáig alszik reggel. Szerintem ne keltsd fel hamarabb. Ha nem nyűgös estére, hogy már fáradt, akkor már nem kell neki a déli alvás. Ha simán jókedvűen kibírja estig akkor elég neki, hogy reggel olyan sokáig alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!