Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Depressziós vagyok vagy csak...

Depressziós vagyok vagy csak idióta?

Figyelt kérdés

Leírom a tüneteket (kb fél éve tart,de az utóbbi 2 hónapban erősödött fel)

-állandóan ingerült,ideges vagyok

-úgyérzem semmit nem érek

-sokat sírok

-sokszor gondolok öngyilkosságra

-Egy barátom sincs már

-Teljesen befeléfordultam és akkor érzem jól magam ha itthon vagyok.

-Utálok kimozdulni,mert semmi önbizalmam

-Már nem tudok barátkozni

-Régen imádtam a divatot,vásárolni mostmár leszrom hogy nézek ki.

Ilyenek.

Szerintetek?

2012. nov. 13. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Keresd fel az iskolapszichológust! Hidd el! rengeteget segít egy szakember véleménye! Neki mindent elmondhatsz nem adja tovább, nem néz le, nem ítél el, hanem segít!
2012. nov. 13. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Legyenek rövidtávú céljaid is. Sportolj, vagy keress valami hobbyt, ami szívesen csinálnál. Nekem is volt ilyen időszakom, hogy teljesen elhagytam magamat, de minél jobban sajnáltatod magadat, annál lejjebb csúszol, szóval kezdj valamit magaddal!
2012. nov. 13. 23:03
 13/14 anonim válasza:
Depresszió. Kezeltesd magad és probálj a gondolkodás módodon változtatni. Ha nem teszel ellene semmit akkor súlyosbodik
2012. nov. 14. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Jó ötlet a suli pszichohlógus.

Nekem anno a judo segített. Előtte pont olyan voltam, mint amit leírtál.

Válasz olyan sportot, ahol van fizikai érintkezés. Eleinte én is félve csináltam. Mert mi van ha a másik undorítónak talál? Aztán sokat javult a közérzetem. Később kicsinosodtam tőle, majd barátaim is lettek.

Próbálj ki valami hasonlót. Minden kezdet nehéz.

2012. nov. 14. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!